Sponsored by

Thursday, December 30, 2010

harimau malaya mengaum makan garuda

Semalam adalah hari yang membanggakan buat rakyat malaysia.Pertama kali dalam sejarah malaysia menang Piala Suzuki yang sebelum ini telah didomenasi oleh thailand dan juga singapura ,,


TAHNIAH!!
888888888888888888

First time aku rasa bersemangat nak tengok bola team mesia.Tapi kali ni cam best ,sebab team mesia team mesia seolah2 nak pergi berperang.Mana tak nya,mereka terpaksa menaiki kete kebal ,takut kene belasah ngan penyokong psyco indonesia.Bapak seram maa..haha.

Kali ni isu yang paling best ialah pasal lazer.Dulu banyak kali jugak orang cite ade gangguan lazer dari penonton,tapi tak la gempak sampai jadi isu."aku tahu sebab ape,dah kalah banyak la sembangnya",herdik seorang mamat neh.

Biasalah,adat permainan ,dulu time mesia kalah kene 5 ngan diorang pon ,sebab ade kacau lazer gak ,"ape cer bro ,menggelabah abis ,cam budak2 kalah main guli ,merengek cari alasan ,tak leh belah"...sampuk sorang pakcik.


Tapi ape yang nak aku perkatakan ,team mesia kali nih mantap ,barisan pemain harus dikekal kan ,safee sali boleh diibaratkan DROGBA malaysia ..ok cantik..haha

MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA.

komen dalam satu forum dari penyokong indon tentang kekalahan mereka hehe.
p.s;
pas abis je match ,budak2 pompuan duk ngaku player2 cam si fahmi ker safee ker die yang punye ahaks,glemer beb sape tak nak hehe,duit da masyuk usd 100,000.

ade plak sorang mamat ni wat lawak ,nak suluh lazer kat skrin tv sampai kepala marcus ...aiyoo

5 comments:

Mohd Khirul Amri Bin Hasan said...

sape yang suluh tuh? mung ke? hahaha

asmaroro said...

yay malaysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yuni Aisyah said...

isu laser nie alasan je semata2 sbb nak metutup sumbang kekalahan indonesia...mls nak cter..asyik laser yg dipersalahkn..org yg cetek pemikirn yg kate cntu..huhu

pape pon team malaysia kali nie mmg mantop!!love safee sali...:)

rj Etika said...

hahahahah....patot la haritu ade laser kene dekat keeper indon time final. ok...itu tipu. tp mmg ayat "nak suluh lazer kat skrin tv" itu lawak.

asmaroro said...

yay malaysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...