Sponsored by

Wednesday, March 31, 2010

how many times u try to fix it,at the end things going wrong...


amacam panjang entri aku?haha..saje.:P..satu kejadian berlaku di negara eropah..sebuah kete cap ape ntah terjatuh ke dalam laut...pihak berkuasa tempatan cuba menaikkan kembali kete tersebut saksikan kejadian itu...









elok2 je angkat kete ke tebing...tapi..

dua - dua jatuh ....(-_-')


ok ,takpe kita guna yang lagi besar haha,konfem tak jatuhnye...siap ade penahan lagi..




tapi jatuh jugak hahaha..



nape aku tunjuk gamba nih? sebab manusia bagi mereka ape yang ade sudah cukup,dan ape yang dirancang tidak semestinya menjadi...akhirnya kita dimalukan diri sendiri...
bla..bla...




question?

http://www.formspring.me/conbellydiobete

ok its my formspring...kalau rajin tgk lar..

Monday, March 29, 2010

ugliest man and woman...


do you ever see weird things ?how about weird people?maybe they should nominated for ugliest man and woman in the world...ukhh!.



whats god had created was great enough ,but human keeps ruin it...

Saturday, March 27, 2010

aplication fb yang tak guna!!

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fapps.facebook.com%2Fvsvxxzmqn_tblkz%2F&h=e37ebcd3f8bf314e126c5f08638f117c


kepada semua pengguna fb..jika anda ternampak aplikasi ini ditawarkan kepada anda atau anda ditag,...sila remove tag anda atau jgn sesekali beri special permision kalau tak ..bende ni akan spam akaun anda..!!!..berlambak gambar benda alah nih lam album foto anda nnt hati!!...lahabau tul...

Friday, March 26, 2010

freedom of speech



aduhai malas betul aku nak speech...arghh aku dah la lemah cakap2 kat depan nak2 eng. Ayat dah jadi tunggang langgang biler dah kalut..aih impromtu ..tu lar sape suruh kau tak bersedia padan muka...guarhhhh

dan minggu depan akan ade informative speech..kali nih kene buat betul2..aih,speech belum buat lagi..tolong lar sape2 ajar aku aih..jamm betul..




p/s:cite kl driff 2=banyak kete smart ,banyak aksi yang berdarah,tapi stail orang jahat mesti same ,bile time nak wat stail jahat hisap rokok sambil berkata2,ayat mesti power..skali skale bleh lar nih hampir satu filem..edegan cinta agak memualkan...sekian
hari jumaat 1245 am bersama ajax dan hadi...


Sunday, March 21, 2010

uniten open day

Selamat datang ke uniten hehe.Sabtu lepas bersamaan 20 haribulan telah diadakan Hari Terbuka Uniten.Ramai lah makhluk - makluk yang datang berkunjung ke Uniten pada hari tersebut.Pada hari itu juga ,aku telah ditugaskan menjaga bahagian pendaftaran pelajar baru.Pelajar akan diberikan no giliran daftar,dan tugas aku adalah memastikan pelajar selamat didaftarkan eceh.Bukan sahaja pelajar kampus Putrajaya je yang datang,bahkan pelajar dari muaazam iaitu bagi yang mengambil kos bisnes pon turut hadir.


mula-mula memang lar bosan time jage ,maklum la awal lagi baru pukul 9.00.Bile dah stat sampai pukul 11 dan keatas ,wah ramai gler!!!
pelbagai lar soklan yang diberikan kepadaku ,masalah biasiswa..result tak cukup syarat lar..pening aku.Sedaya upaya aku cuba menjawap persoalan yang diberikan kepadaku bertubi2 hoho....tapi yang banyak tanya biasanya ibu bapa,anak-anak mereka duk diam2 jek..haha besela,ibubapa mesti nak yang terbaik untuk anak2 mereka..
terima kasih kerana mendaftarkan anak anda ke uniten hoho








posing sket,baju padahal aku mintak saiz m..alih2 dapat saiz xl.Nasib baik ngam2 jek.Terima kasih uniten hehe


mus tampak bergaya hari itu harap2lah si 305,411 dan si ungu masuk uniten putrajaya ye mus..hehe..senyuman mus meredakan kemarahan ibu bapa akibat server down tetiba ntah ape2 haha


deretan ibu bapa dan pelajar yang hadir


turut memeriahkan hari tersebut ,persembahan dari band uniten dikendalikan sifu en. kamal.......

si iqa turut membantuku menjawap beberapa soklan wah..haha




antara volunteer yang hadir dari kalangan student uniten sendiri..wah dapat baju free..




SEKIAN

its alice in wonderland :P


Alice in Wonderland cite zaman kanak2 yang popular kini difilemkan oleh Tim Burton pengarah yang mengenengahkan ala2 gothic...cite ni best kalau ditengok gune 3D,malang buat aku sebab tak dapat tengok 3D..guarhhhh...namun begitu ,pada hari pelancaran filem tersebut ,mid valley telah menganjurkan petunjukan costum karekter lam cite alice ..gempak giler hehe





cendawan - cendawan besar tetibe tumbuh kat mid ahhaha...cam real props die wah












duk berposing cendawan besar cam lam cite alice ...hoho


poyo jek....hehe

Thursday, March 18, 2010

Wednesday, March 17, 2010

Life is colour..:)


life is so wonderful,
i can't stop thinking about that,
and i saw someone,
and maybe the one who will lighten up darkness in my heart,
and because of that ,
thank god for giving me everything...

Si.. Co.. Fa..
trust ;something that i have to risk for...i'm ain't kind of man..i'll change

Monday, March 15, 2010

Friday, March 12, 2010

royal jelly





royal jelly:butterfingers


Jeopardize
Looking through the eyes of dollars
Patience
Cracked away
Pigeons fly
Blow it all aside up into the sky
And believe me its alright

Everything's coming and distracting
Deafening blaring and vibrating
Counterfeit inspired makes used if forever and now
To feel not to shrewd completely

Be precise
Opportunities are open wide come in life
Behind
Break the eyes
Close both eyes and now make your feelings cry
and belive me it's alright

Everything's coming and distracting
Deafening blaring and vibrating
Counterfeit inspired makes used if forever and now
To feel not to shrewd completely

Feel inside
Feel the hype
Feel the vibe
Stay in sky-high

Everything's coming and distracting
Deafening blaring and vibrating
Counterfeit inspired makes used if forever and now
To feel not to shrewd completely

jamm

hari ini jumaat,lame tak pergi jamm kat dss...jadi time hari yang bosan ini,aku ajax akim ,hadi memenuhkan mase terluang ngn melalak di dss..hurm tapi sebelum jam ,ade bende cambest aku nak tunjuk...ku terlihat anak kucing bergurauan diatas pokok...:)










haha...tak lame agi kucing nih berubah jadi beruk ler,hehe...mane tah ibunya dibiarkan anak bergayut.:P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...