Sponsored by

Friday, March 26, 2010

freedom of speech



aduhai malas betul aku nak speech...arghh aku dah la lemah cakap2 kat depan nak2 eng. Ayat dah jadi tunggang langgang biler dah kalut..aih impromtu ..tu lar sape suruh kau tak bersedia padan muka...guarhhhh

dan minggu depan akan ade informative speech..kali nih kene buat betul2..aih,speech belum buat lagi..tolong lar sape2 ajar aku aih..jamm betul..




p/s:cite kl driff 2=banyak kete smart ,banyak aksi yang berdarah,tapi stail orang jahat mesti same ,bile time nak wat stail jahat hisap rokok sambil berkata2,ayat mesti power..skali skale bleh lar nih hampir satu filem..edegan cinta agak memualkan...sekian
hari jumaat 1245 am bersama ajax dan hadi...


6 comments:

megumi said...

hah?ko speech utk ape?public skipping?haha..meh aku nk tulun..duk dpn crmin smbil ngafal bkali-kali smpai ko rase lncar giler..smbil tu wt la gaya skit, prctice dpn crmin jmban comel pn bole..eh jgn..nnti setan benakkn ko..yg pntg skali kene prasan bgus a.k.a knfident..ala..ko kn macho..har2..

conbellydiobeterisme said...

huh?ek..okeh aku cube hehe

imnot4teen said...

erm...x jadi pun duk depan cermin cakap bi...
nti tgok muker nak ckap pun trus tergelak kuat2...
hahahahaha....
xder aper sebenar nyer...
cakap jer ape pun pun...
dont mind about ur broken english...
as long as u confident...
and speech x bosan...
mmg org dgar...
slalu kter kne pk ape yg kter nak dgar...
msti yg funny kan???
a lil bit of sense of humour is good...
but dont make stupid joke...
confident is the best thing...
but over confident will make u down...

p/s: pjg btul aku bebel...
tpi ape yg aku slalu buat ialah mesti syum mule2 utk tarik perhatian juri...
and wak muker comel n innocent cket...hahahahaha....

conbellydiobeterisme said...

imnot4teen;thanks oh..panjang lebar sekali ulasan anda yerk..hehe..insyaallah mungkin ia akan membantu diriku ini kelak..ahemm..confident2 is always the important one..joke tuh..emmm kalau aku dah berdiri kat depan pon dah jadi joke..ahaks..aku cube ikut kate anda innocent dan comel...(walaupon tidak comel.,)hehe..thanks u all..yeahh!

imnot4teen said...

mestikah ader yeah!!
mcam satu kepuasan yg dcari selama ini...
hahahaha...
aku pun duk atas pentas org gelak jugak...
sb mcam gelabah semacam jek...
dah arr pendek...
hahaha....

conbellydiobeterisme said...

imnot4teen;thanks oh..panjang lebar sekali ulasan anda yerk..hehe..insyaallah mungkin ia akan membantu diriku ini kelak..ahemm..confident2 is always the important one..joke tuh..emmm kalau aku dah berdiri kat depan pon dah jadi joke..ahaks..aku cube ikut kate anda innocent dan comel...(walaupon tidak comel.,)hehe..thanks u all..yeahh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...