Sponsored by

Sunday, March 21, 2010

uniten open day

Selamat datang ke uniten hehe.Sabtu lepas bersamaan 20 haribulan telah diadakan Hari Terbuka Uniten.Ramai lah makhluk - makluk yang datang berkunjung ke Uniten pada hari tersebut.Pada hari itu juga ,aku telah ditugaskan menjaga bahagian pendaftaran pelajar baru.Pelajar akan diberikan no giliran daftar,dan tugas aku adalah memastikan pelajar selamat didaftarkan eceh.Bukan sahaja pelajar kampus Putrajaya je yang datang,bahkan pelajar dari muaazam iaitu bagi yang mengambil kos bisnes pon turut hadir.


mula-mula memang lar bosan time jage ,maklum la awal lagi baru pukul 9.00.Bile dah stat sampai pukul 11 dan keatas ,wah ramai gler!!!
pelbagai lar soklan yang diberikan kepadaku ,masalah biasiswa..result tak cukup syarat lar..pening aku.Sedaya upaya aku cuba menjawap persoalan yang diberikan kepadaku bertubi2 hoho....tapi yang banyak tanya biasanya ibu bapa,anak-anak mereka duk diam2 jek..haha besela,ibubapa mesti nak yang terbaik untuk anak2 mereka..
terima kasih kerana mendaftarkan anak anda ke uniten hoho








posing sket,baju padahal aku mintak saiz m..alih2 dapat saiz xl.Nasib baik ngam2 jek.Terima kasih uniten hehe


mus tampak bergaya hari itu harap2lah si 305,411 dan si ungu masuk uniten putrajaya ye mus..hehe..senyuman mus meredakan kemarahan ibu bapa akibat server down tetiba ntah ape2 haha


deretan ibu bapa dan pelajar yang hadir


turut memeriahkan hari tersebut ,persembahan dari band uniten dikendalikan sifu en. kamal.......

si iqa turut membantuku menjawap beberapa soklan wah..haha




antara volunteer yang hadir dari kalangan student uniten sendiri..wah dapat baju free..




SEKIAN

10 comments:

imnot4teen said...

mahkluk zaman skg slalu mjadi kan jamban mangsa pose ala2 model rejek diorang....kesian si jamban..

Sesumpah said...

wahaha padan muka penat :DD

conbellydiobeterisme said...

aha sebab tu jamban comel...haha..sebab aku suke pose lam jamban ,padahal nak cover dari ambik gambar sendiri ,gunalah cermin lam jamban tuh..haiyoo

bella:penat tapi seronok hoho...

imnot4teen said...

eh sesumpah bukan u ader ikut blog kak senduk ker??
boleh kasi yer pye almat blog x??
luper arr...
p/s: sori mgunakan blog ko utk bertye...

conbellydiobeterisme said...

owh no hal..nak bukak kaunter pertanyaan pon boleh..haha..;p

imnot4teen said...

tolong inform kat bella ek???

conbellydiobeterisme said...

ye ler...hehe

megumi said...

wah,kalo aku lar..dpt soklan btubi2 leh bikin aku sawan ooo..silap2 aku bri jwpn bleh maki free..time panik xleh pikir dh,abis trabur..haha..ok la tu,bleh bhdpn dgn org..leh speech la klu gtu..gudlak :p

conbellydiobeterisme said...

ceh kalau soklan berkaitan bleh ler..aduih

conbellydiobeterisme said...

ceh kalau soklan berkaitan bleh ler..aduih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...