Sponsored by

Sunday, March 21, 2010

its alice in wonderland :P


Alice in Wonderland cite zaman kanak2 yang popular kini difilemkan oleh Tim Burton pengarah yang mengenengahkan ala2 gothic...cite ni best kalau ditengok gune 3D,malang buat aku sebab tak dapat tengok 3D..guarhhhh...namun begitu ,pada hari pelancaran filem tersebut ,mid valley telah menganjurkan petunjukan costum karekter lam cite alice ..gempak giler hehe





cendawan - cendawan besar tetibe tumbuh kat mid ahhaha...cam real props die wah












duk berposing cendawan besar cam lam cite alice ...hoho


poyo jek....hehe

9 comments:

imnot4teen said...

hah...sah poyo..
perasan masih lgi kanak2 riang2...

Sesumpah said...

hoi pegi xajak en haha

conbellydiobeterisme said...

dalam diriku masih ade saki baki kanak2...

bella;aku gi ngn kawan lar..lagipun ko dah pegi en..hehe

imnot4teen said...

ya..dan kter masih lgi mgharapkan zman knak2 ble dah besar...
mse kcik2 dulu kter mghrapkan yg kter dah besar...hahaha...

conbellydiobeterisme said...

kalau larh ade time machine cam lam cite doremon ..eceh..aku bagitau kat aku yang kanak2 jgn nakal2 hahaha

megumi said...

plis plis plis kamu jgn nakal haha

conbellydiobeterisme said...

owh aku masih nakal..;p

aLonG.. said...

tym kuar result tue p nk tgk movie itu lah.
ttpi, ad tiket mlm jep.
so b'jln2 kenyangkn prot!
hahaha..
cam bdak kcik!

conbellydiobeterisme said...

owh aku masih nakal..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...