Sponsored by

Sunday, January 30, 2011

cuti rehat


akhirnya,dapat jugak aku cuti untuk seminggu,
rindu pulak nak pulang kerumah,
jumpe anak- anak buah ,
menyanyi bergurau sama-sama ya.

Ayah cakap ade bayak plan nak pegi jalan2 kowt,
best jugak ,
bleh buat trip family...hehe
lagi 2 minggu ade charity event kene masuk,
so duk umah kene practice gitar byak2 
feel free to come.:)

so Selamat bercuti bagi yang cuti ,jumpe lagi next week.

p/s; dalam perancangan nak tukar header dan layout..insyaallah. bye.


9 comments:

EJA said...

suka sangat jamban ker?hihi..

Fariq said...

dah la cuti pastu ade plan nak gi bercuti lagi,, syok betul,, haha.. kawan cuti ni dok rumah je la tanam jagung..

Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

namaku rahmat said...

nie mesti kne ragging dalam jamban

entry terkini:banjir di 5 negeri ragut 3 nyawa

MiMie AddNin said...

ape kaitan letak papan tanda yang gmbar toilet plak..ltak yg unisex laa..
sebab maksudnye laki n perempian sume bleh bace jamban comey punyer entri..
heheheheh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

charity event kat mane?

Magrib said...

entry anda cool lah!.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Onani (melancap) - Adakah Normal?
Cara cepat tingkatkan traffic
(menarik) Kisah Tan Sri P.Ramlee Terbongkar!
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Mari lah ROGOL saya!

atikah said...

nice blog bro :)

MiMie AddNin said...

ape kaitan letak papan tanda yang gmbar toilet plak..ltak yg unisex laa..
sebab maksudnye laki n perempian sume bleh bace jamban comey punyer entri..
heheheheh

Fariq said...

dah la cuti pastu ade plan nak gi bercuti lagi,, syok betul,, haha.. kawan cuti ni dok rumah je la tanam jagung..

Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...