Sponsored by

Wednesday, July 6, 2011

video project jamban comel

Pernah satu ketika dulu ,time aku cuti aku ada terfikir ,macam mana aku buat video tentang blog sendiri "agak poyo en ",namun ,disebabkan banyak masa yang terluang dulu ,jadi aku buat la beberapa biji video ,menggunakan perakam video handfon aku .Projek ni terbengkalai sebab ,aku tak dapat edit masuk dalam video editor .Jadi ,sayang aku nak delete ,aku letak la dalam blog.

Mungkin akan datang aku buat video jamban comel secara betul - betul,tunggu aku beli video cam dulu la ,hak3. Selamat menonton.


katak kene lenyek



video salah seorang fans

video



yang ni cool en wakakkaka.

video


p/s; video ni hanya untuk suka -suka ,tiada kaitan yang hidup atau mati .tq :)

8 comments:

Anis anak wong said...

ade kaitan la..kaitan ngn katak tu.
katak tuh mati ..

Halusinasi said...

katak kena lenyek..haha

azwa amani said...

best wooo....

Rtp Farra Arisha said...

sian kat katak, katak pulak yg jadi mangsa ya...:'(

izfanora said...

nantikan kemunculannya.. :)

hamzah ian said...

gua teringin nak buat video jgk la.. hehe

vampire and his lady said...

=.=' haha

Namee Roslan said...

mana nya?? eager gak nk tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...