Sponsored by

Saturday, March 6, 2010

r im going to die?

slam jambancomel yang dirindui..ermm amacam entry kali nih gerun tak?

r im going to die?..itulah soalan yang aku tye kat doc time aku first kuar darah hidung tak henti2 time aku form five dulu..hehe..sebab time tuh asyik kuar darah je,aku pergi la klinik cek takut ape2 yang terjadi.Aku takut mungkin kesan yang aku jatuh dari tangga dulu ade ,mane tau sebab hentakan kat kepala aku agak kuat jugak time tuh sampai bleh masuk spital ....mane tau takut ade darah beku en..."eh takde la sampai tahap camtuh ,cume ade sesuatu jek yang ade dalam hidung awak yang mungkin penyebab darah pada hidung awak..."katanya..owh haha..ye ker...tapi awak kene bedah takut jadi teruk ....

tapi tau la aku bler dah teruk baru nak sdar ....aku tak buat pon pembedahan tuh ...then selepas dua tahun kesan die pon ade...aku mula dah rase sesak2 cam susah nak bernafas,nak2 time tdo...arghhh jadi time cuti 2 mgu ari tuh aku gne la kesempatan itu bedah hidung ku...sempat la jugak ambik gambar..:)





































entah nih kali ke berapa aku masuk hospital...dah lebih dari 4 kali kowt...yang sebab ape len kali aku cite...aku rindu bau ubat ,bau nurse ahaks..ermmm then tgalla aku kat kuantan medical centre selama empat hari...

woahh...rupa2nya ade ketumbuhan dalam hidung aku...lepas bedah tuh,doktor simpankan ketulan tuh tuk aku..cenderahati katanya..(ade ker?)..ermm..besar la jugak benda alah tuh ...patut ar cam susah nak bernafas..:)...

alhamdunilah ...time aku tulis entry nih ,dah masuk seminggu lepas aku bedah..mula2 selalu gak kuar darah kta hidung ..almaklum la lepas bedah en..sekarang dah tiada,tapi ade la jugak kenkadang aku terludah darah beku....hehe...terima kasih doc ,nurse,my parent...and to our almighty allah..:)...skang dah bleh bernafas dengan lancar...:O


p/s:aku suke duduk spital,selain dari nurse yang cun2,aku dapat kenali diri aku balik...hospital en,duduk jek atas katil..nak wat ape lagi berfikir la..:)...kenkadang bila dah sakit baru mendekatkan diri kita ngn allah..btw aku masuk skali ngn mak aku sebab mama sakit kencing manis ,sebilik pulak tuh hehe...:) semoga cepat sembuh..:)

ps:

11 comments:

deus X machina said...

sememangnya best juga duduk hospital
nurse yg cun2 belaka
erk888


apa pun semoga mama ko cepat sembuh
amin

conbellydiobeterisme said...

haha..agak la...ramai yang2 mude2 ..haha...cun pulak tuh..hak3 ..tak sia2 masuk spital.wakaka

Sesumpah said...

moga cepat sembuh emam, aku doakan :)

redplasticbag said...

get well soon! :)

conbellydiobeterisme said...

mekasih bella n red.hehe..insyaallah harap2 cepat sembuh..:)

IRFARN said...

moga cepat sembuh ^_^

conbellydiobeterisme said...

mekasih ippan..hehe..:)

zikachiCOOL said...

get well soon... (=^.^=)v

conbellydiobeterisme said...

tq zati..:)..insyaallah..:)

LuFFy said...

cool...

redplasticbag said...

get well soon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...