Sponsored by

Friday, April 23, 2010

lost my love..:(

pagi tadi sesudah semayang subuh di masjid ,saat ku ingin pulang ,
ku tercari selipar hitam yang ku beli di kedai bundle berhampiran upten,
banyak kenangan tentang selipar tuh ,
walau harga tak seberapa...

namun.."EH MANE SLIPAR AKU?"jerit aku pada rakanku..
"deymmm" carut ku lagi..aku masih ingat ,aku letakkan slipar ku itu betul2 berhampiran rak kasut bersebelahan tong sampah...last2 tetiba..puhhhh kene TIBAI ngan orang ...arghh

takpe lagi kalau dah rezeki org nak wat camne en..so redha je lar..nasib baik masih ade satu slipar CROC kat umah ..ade back up


...bile time solat jumaat tadi ,aku tinggalkan slipar croc aku di tempat yang agak same ,namun lebih berhati2 sket berbanding tadi,ku letakkan di atas rak..
tapii! apakan daya..yang dijangkan air tenang tiada buaya ..CROC AKU PON KNE KEBAS!!,dan time aku nak blek dari solat aku check tgk dah takde..."takkan la dua2 pon nak tibai' arghhhhh

..deymm..DUNIA SEKARANG DEKAT MASJID PON BLEH MENCURI...haihhhh~~~~

(pinjam slipar masjid jap,nnt kene cari slipr baru...CROC aku ARGHHH!!!) (T_T)


16 comments:

Annaz said...

giler sedey..
dua sekali selipar hilang..
haiyo..ape tau..

IRFARN said...

kurang ajar itu org
redha bro..ad la tu rezeki kt lain tekg..hehehe

Sesumpah said...

sabaqq naaa. jangan lupa pulangkan slipar msjid plak ea :)

abd malek's daughter said...

lorh what a bad dayh ;p

conbellydiobeterisme said...

huuu~ croc aku weh jgn lar curi..slipar masjid nnt nak kene anta..emm:)

LuFFy said...

ibarat ~ selipar ilang...terpijak lak tahi ayam

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

conbellydiobeterisme said...

terima kasih bujang senang..insyaallah hamba cuba memanfaatkannya sebaik2 nya..:D

sopy gemuk said...

hehehe croc mesti la orang kebas .kalau slipar cap ah SENG dorang takan ambil .try it k.
heeee

conbellydiobeterisme said...

selipar ape2 pon kalau die dah berkenan nak wat camne ..redha je ler..tak nak pakai slipar ar senang haha

sopy gemuk said...

hehehe pakai terompah .lalala

conbellydiobeterisme said...

pakai selipar yang leh urut kaki tuh pon ok,ala yang ade bonjol2 kayu tuh..haha..aha ek,pakai terompah sumpah takde orang nak curinye

conbellydiobeterisme said...

selipar ape2 pon kalau die dah berkenan nak wat camne ..redha je ler..tak nak pakai slipar ar senang haha

conbellydiobeterisme said...

pakai selipar yang leh urut kaki tuh pon ok,ala yang ade bonjol2 kayu tuh..haha..aha ek,pakai terompah sumpah takde orang nak curinye

conbellydiobeterisme said...

terima kasih bujang senang..insyaallah hamba cuba memanfaatkannya sebaik2 nya..:D

abd malek's daughter said...

lorh what a bad dayh ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...