Sponsored by

Thursday, April 21, 2011

bahagia di rumah weh!

Cuti sebulan seakan - akan habis ,lagi seminggu aku dah kene balik universiti.Ape yang aku buat duduk kat umah?mkan tido makan tido ,langsung tak bersenam ,lemak semakin banyak aduhai.

Apa yang pasti ,sebagaimana spesis yang suke duduk kat umah ,tiap - tiap hari mesti rasa lapar .Yela ,semua makanan free mane daknye .Bangun pagi dah ade orang hidang makanan .Bahagia weh
bahagia.!haha tq mama :)


TIdak lupa jugak ,dekat umah aku dah ade family baru .Kucing aku beranak dengan banyaknya.Macam musim ,semua nak beranak ,pening aku dibuatnya.Jangan kencing atas katil aku sudah .....aku cabut misai kang,..kurang asam! .ok happy holiday..



p.s:update gune tenet pinjaman.

37 comments:

azwa amani said...

huhuhuhu..bestnyer ade anak kucing baru

fyy mokhtar said...

wahahhahahaah :0 lawak plak. entri yang aku nanti2 telah tibe :) wah rindu kaw ngok :D

nUr _ atiQah said...

eh2 haha..
dsbbkn kucing family b`tmbah..hee^^~

...:i'm ezza haniza:.... said...

hahhahaha...........byk cucu...

q i said...

meowwwww....

Nadee Nadoo said...

hehehehehe.....generasi yg panjang~~~

cik fza said...

amboih, kucing2 jadi peneman wakyu cuti.macam pandai je die cari time nk beranak,

yaya_flanella said...

hee mesti comel kan..ok bagi nama dia yayacutiecutiekitty.

conbellydiobeterisme said...

@azwa ,tak best sgt berak merata haha

conbellydiobeterisme said...

@fyy tq kerana merindui hehe

conbellydiobeterisme said...

@atiqah bertambah dengan laju ,dengan bunyi miow skali hehe

conbellydiobeterisme said...

@ezza nak seko kah?hak3

conbellydiobeterisme said...

@qi meoww?kne bagi nama qi seko

conbellydiobeterisme said...

nadee ,generasi yang sangat oanjang dan tak habis2 erkk

miss'ENH said...

yeah...sedang bahagia di rumah juge^^
wahaha..

http://missenh.blogspot.com/2011/04/its-ok-tak-perigi-cari-timba.html

conbellydiobeterisme said...

cik fyza ,aha ade kucing peneman buat parut jugak kadang2

conbellydiobeterisme said...

@yaya boleh2 aku cari yang paliing nakal skali hak3

ishiko said...

alaahaaiii... kuceng.. huhu.. kne ajar cara masok jamban rr tu.. ^_^

bila blog bercerita said...

abes lahhhh.....ble pwot dah pnoh msti byk kali msok jmban annn....lalalalala~~

javanese DOVE ! said...

wey,JC lama jugak ko sepi kann..

tiba-tiba dpt anak ramai dah..
eh anak kucingg...

leyzajamil said...

haha sangat cute kartun tu..

Jom BACA ni
yok bersenam yok!!
watch out your mouth!

Izyan Masri said...

CUTI AKU PON DAH NAK HABIS.TACING AA DENGAN UNI AKU T_T

aJieM_iyMa said...

haa, jangan lupe lukis anak2 kucin kamu tu taw! tak sabar nak tengok n komen! HAHAHAHA... :D

SizZLing SuZai said...

haha...name y sgt sgt COOL...tgk sket mane jamban tuh!! XD neway, giler photodhop juge same sperti sy tp xsehebat awk kot... "^^

GAPURA ILMU said...

anak kucing??bestnyaaa

ainina jelani said...

jgn cabut misai je. b ulu2 pun cabut. bagi botak ye jamban

SitiSafiyyah said...

erk kucing? aku tak suke kucing tapi kucing suke kat aku. huk2

Ummu Khaulah said...

perrgghh !
terkandas kat jamban comel jap !
tak tahan sembelit tadi,
tup, tup jumpe jamban comel. haha !

jamban yang superb !

by da way, kemsalam kat anak2 kuceng mu itu..
pastikan mereka membuang saham mereka di jamban yang disediakan ;)

done ! saye dah menyerahkan diri sebagai follower awak yang ke 1387.
lau sudi, silakan datang ke blog baru saye ;)

lau sudi lagi, jemputlah jadik follower saye yang tak seberapa ni..

lau sudi lagi, jom kite kawen !
haha. over plak.

http://olahasz.blogspot.com
thanks ;)
nice meeting u.

asna ashraff said...

nama blog kau awesome ;]

Ummu Khaulah said...

perrgghh !
terkandas kat jamban comel jap !
tak tahan sembelit tadi,
tup, tup jumpe jamban comel. haha !

jamban yang superb !

by da way, kemsalam kat anak2 kuceng mu itu..
pastikan mereka membuang saham mereka di jamban yang disediakan ;)

done ! saye dah menyerahkan diri sebagai follower awak yang ke 1387.
lau sudi, silakan datang ke blog baru saye ;)

lau sudi lagi, jemputlah jadik follower saye yang tak seberapa ni..

lau sudi lagi, jom kite kawen !
haha. over plak.

http://olahasz.blogspot.com
thanks ;)
nice meeting u.

bila blog bercerita said...

abes lahhhh.....ble pwot dah pnoh msti byk kali msok jmban annn....lalalalala~~

miss'ENH said...

yeah...sedang bahagia di rumah juge^^
wahaha..

http://missenh.blogspot.com/2011/04/its-ok-tak-perigi-cari-timba.html

conbellydiobeterisme said...

nadee ,generasi yang sangat oanjang dan tak habis2 erkk

conbellydiobeterisme said...

@ezza nak seko kah?hak3

cik fza said...

amboih, kucing2 jadi peneman wakyu cuti.macam pandai je die cari time nk beranak,

q i said...

meowwwww....

azwa amani said...

huhuhuhu..bestnyer ade anak kucing baru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...