Sponsored by

Sunday, July 11, 2010

malam neh holland lawan spain

malam neh akan diadakan tayangan perdana antara holland dan spain ,jam 10 malam.Walaupun pasukan feveret aku tak dapat meneruskan perjalanan mereka ,iaitu jerman,namun aku harap holland menang hehe..jangan marah .Program itu diadakan di dewan sarjana di uniten ,tiket free haha,bawak ar badan dan juga sedikit makanan.Banyak bende aku nak nak update untuk sem nih,namun ,byk bende perlu diuruskan.Oh ya,uniten akan mengadakan battle of the band ,insyaallah jellyboone akan masuk pertandingan tuh..pakai mai datang ,nnt aku ulas pasal tuh...sekian

5 comments:

jane said...

hahahhaha
samalah

aku sokong holland sbb bencik spain beat german hari tu

argh aku mencikkkkkk spain!!!
mencikkk!!!

conbellydiobeterisme said...

ARGH!kan2,sebab tuh aku x sokong spain ahaks..tapi nasib holland tak menang aduhai

Fucking Guy said...

haha spain menang kot haha

battle of the band?

best sial

conbellydiobeterisme said...

fucking guy:spain nyaris gak nak kene sumbat ngan roben ha~ haha



ye beb,battle of the band ,hadiah 500 hehe

conbellydiobeterisme said...

ARGH!kan2,sebab tuh aku x sokong spain ahaks..tapi nasib holland tak menang aduhai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...