Sponsored by

Tuesday, August 24, 2010

new header..:)

kali nih aku tukar header baru ,setelah sekian lama geng2 budak kecik jadi header aku ,jadi aku tukar yang baru lebih matang ,komen atau ulasan dialu-alukan ...


jambancomel.blogspot.com

17 comments:

♥ Aneesa ♥ said...

Selamat mematangkan diri anda (^-^)

miszTERRA_SF_ said...

header br neh mmg nmpak lebey matang n mmg suke tang2 "asap merah" 2 tp cam x kena lak ng "jamban comel"

Aliesya♥Amani said...

smart! napak lebih matang. tp xda gaya jamban pon.

conbellydiobeterisme said...

aneesa;haha tgh nak matang ar neh hehe

conbellydiobeterisme said...

miss terra;aha suke bab asap,kali nih ingat nak wat kelainan sket ,ingat nak ambik gambar jamban jugak hemm

conbellydiobeterisme said...

aliesya;thanks ,gaya jamban kat muke tuh time nak berak haha...emm tapi idea untuk letak jamban kurang sket aduhai

Hanis said...

nice2 ! ;)))

cikCOKLET:) said...

nice header :)

^^,

conbellydiobeterisme said...

thanks sume :)

zalin said...

pergh...siap ade barcode number lg tu..hihi..style.. =)

m i r a f i q a said...

sembur darah kt blog. batal puasaaaaaaaaa!

conbellydiobeterisme said...

zain ;haha ade brushes cam tu

conbellydiobeterisme said...

sik mira:lepas bukak baru senbur lar haha

sopy gemuk said...

sangat menarik .
;))

conbellydiobeterisme said...

thanks sopy yang gemuk haha

conbellydiobeterisme said...

aneesa;haha tgh nak matang ar neh hehe

Hanis said...

nice2 ! ;)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...