Sponsored by

Friday, September 3, 2010

memperkenalkan kicap aka artis jalanan :D

kali nih aku nak kenalkan acap @ kicap @ diyaul acap .Beliau merupakan salah seorang lead guitar dalam jellyboone .Beliau bukan sahaja mempunyai jari yang tangkas ,bahkan mempunyai bakat yang lain iaitu kemahiran menconteng dinding bilik hahaha (-_-")





katanya disebabkan telampau bosan (mungkin otak bercelaru entah kemana) ,die mengambil jalan mudah menghilangkan kebosanannya itu dengan menconteng dinding biliknya ...(apa punya orang daa hehe).Namun ,lukisannya bukan stakat ala2 shinchan melukis dinding rumahnya tetapi gempak habis !(bangga sekejap).Kebetulan waktu itu aku lalulalang di biliknya mencari sejemput nasi ,dan terkantoi dengan aktiviti menconteng dindingnya itu.Nasib baik aku ade bawa phone aku ,jadi aku tak lepaskan peluang ,sebagai orang yang jujur amat ,aku snap gambar die conteng dinding sebagai bukti hahahaha....CHECK IT OUT!










tgk ,duk kusyuk lukis punya pasal ,tak nmpak aku kat situ hehe..:D


katanya lagi ,itu gambaran die masa hadapan sebagai gitaris terkenal wah.Kebetulan die ambik bahagian design graphic ,jadi sape2 nak suh design baju ker,buat iklan ker ,bleh mintak die buat ,bukan sekarang ,tapi masa hadapan kua2..pada wanita2 diluar sana ...dia masih single agaknya ,sape mahu kenal lebih dekat check out his blog
p/s;acap aku da promo habis2 neh bak belanja gcb ok jugak ;p





8 comments:

chucky said...

nice one...

ASHA said...

aku rasa piercings kat telinga dgn rokok tu tak patut masuk kot. sbb nanti fya naik atas stage pegi lempang dia. XD

conbellydiobeterisme said...

haha ,fya seperti mak yang marahkan anaknya ...woah mesti kecut die nnt hehe

Miss Comot said...

kim slm...kim slm...jap...x nk....nk org blanje double GCB jgk! hahaha3

conbellydiobeterisme said...

lol ,boleh aja haha

Cheq Tun said...

baru betul ini dikatakan seniman dinding...maybe pasni dinding jamban kamu juga jadi sasaran.

conbellydiobeterisme said...

haha ,fya seperti mak yang marahkan anaknya ...woah mesti kecut die nnt hehe

chucky said...

nice one...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...