Sponsored by

Saturday, January 8, 2011

arward comela




terima kasih kepada cik syiladlin kerana sudi tag jamban ek ,jadi dapat award bese kene jawap soalan antaranya:


1.apakah yang membuatkan kamu blogging?
sebab yang membuatkan aku blogging ,emm sebab kawan kowt yang mula2 suruh aku buat blog.Satu sebab lagi aku jenis banyak bebel,jadi daripada diorang letih melayan aku bercakap ,baik aku tulis dalam blog hak3.Aku blog jugak sebab hobi ,minat ,bukan nak duit nuff sangat ,kalau tak aku da tak bertahan sampai sekarang hehe.

2.Kamu rasa apakah perubahan blog kamu dari dulu sampai sekarang?
  Kalau perubahan mungkin dari segi layout kowt haha,header camtu la.Tapi dari segi entry ,aku dulu banyak letak gambar je ,sebab malas jugak nak taip.Tapi perubahan dari segi pemikiran jugak ada,mungkin jadi lebih matang ,tak la tulis pasal cinta je semata2 en ,(dulu bukan slalu tulis pon ahaks).Satu agi ,bilangan pembaca blog jamban jugak dah bertambah ,family kawan cikgu sume dah baca aiyooo,takde privasi ler,tapi ok jek hehe

3.Apakah yang kamu suka pasal syarafina zaini atau http://ceritasyarafina.blogspot.com/?
blog die best comel hehe,i dari segi kandungan entry die sume bernas2 ,banyak inspirasi jugak :) ,keep it up

4.Tag 3 rakan:
  aien.luth.yipen


1 comment:

Ariffin Khomeini said...

thnx 4 de tag. tpi Q3 agak susah nk jawab. haha, nnti klau aq de masa, aq jawab

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...