Sponsored by

Tuesday, January 18, 2011

manusia bercinta ngan heiwan ,eh!!

Kebelakangan ini ,otak aku dah jadi tak betul.Kadang -kadang ok ,kadang kadang tak .Jumlah merapuaan pon semakin bertambah.

"Ish ,ko kene jumpe pakar sakit jiwa mam".Sampuk sorang mamat neh.

Aku takde la teruk sangat ,sampai tahap nak jumpe doktor sakit jiwa kan ,aku masih waras  lagi ,makan nasi masih menggunakan tangan bukan guna kaki.Takde la jugak sampai bercakap dengan dinding "hai dinding warna pink ,awak nampak comel je hari ni ,terima kasih teman saya semalam ,jom kuar date",yang ni memang sah2 gila .Macam mana aku nak bawak dinding yang besar gedabak tuh bawak pegi date ,tak betul2 ~!.

Kadang kan tetibe je terlintas dalam hati aku ,macam mana dunia ni tanpa wanita??,yang ada manusia dengan binatang,eh macam mana tuh.Of coz mesti ade yang cakap "kompem ramai yang jadi Gay ,main laki sama laki",no no no ,yang tuh tak bleh belah ,cam siot .Tak pun ,ramai yang cakap zuriat atas dunia takde .Begitu juga sebalik nya ,bayangkan kalau wanita je atas dunia,semua bende jadi pink en ,eceh,tak nak ulas banyak haha.Bagi aku ,cuba bayangkan kalau manusia bercinta dengan binatang ,eh pelik2 ..tapi agak kelakar kowt.

Contoh ,manusia dengan lembu,"awk2 malam ni nak makan rumput sup lagi ker?" jawapannya ringkas "MOO!".

habis tuh !?

"MOO.."..

..:|

 HAHA

Bayang kan satu hari ,seorang manusia kuar date dengan kucing ,macam mana tuh?nak tengok camne ?camni lar~





mesti pelik yang amat sangat en haha,*gelak dengan kuat ,entah aku dah jadi tak betul,kadang2 terfikir cam comel jugak date ngan kucing..peace.

9 comments:

nelly said...

haha .kelakarlah dialog tu . .

fariehan ibrahim said...

haha!
comel gler kot,
aku nk try ajk kucim jiran aku p date. xD

AesyaZealous said...

hahaha comel2..date dgn kucing

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ok kucing comel mmg la nmpk comel. cube date dgn kucing hitam, comel ke? hahahaha

Yuni Aisyah said...

best2...nak dating gk la ngn kucing...jap g nak cri enche kucing..haha

Nadia arRumaisha said...

cute kucing tu duk camtu....hihihihi

Nadia arRumaisha said...

cute kucing tu duk camtu....hihihihi

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ok kucing comel mmg la nmpk comel. cube date dgn kucing hitam, comel ke? hahahaha

nelly said...

haha .kelakarlah dialog tu . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...