Sponsored by

Monday, February 21, 2011

SON GOKU WUJUD LA!!!

Percaya atau tak sebenarnya son goku dan kerabat mereka wujud.Sape tak tau son Goku tu sape tu ,aku tak tau nak cakap ape ,duduk dalam gua lagi elok.Ala son goku ,yang bleh pacak2 rambut die jadi super saiya ,hehe.Aku rasa semua tahu tak yah la aku nak cite detail.

Macam mana aku tau son goku tu wujud atas dunia ni ?.Cerita ini bermula time aku kecik.Satu hari aku kuar dengan kawan aku.Seingat aku ,mase tuh duk femes giler la dragon ball ,sampai aku sanggup curi patung fliza kat super market.Ala sebenarnya ,sebelum nih orang dah curi 3 biji ,yang tinggal time tu satu jek ,patung fliza.Haha ,jadi ape lagi..Okeh tak nak cite lebih yang tuh ,tu kisah silam yang kelam.hehe

Baik la time aku jalan2 dengan kawan aku ,tetibe aku ternampak sesuatu kat langit.Dengan penuh exited aku tanye kawan aku

"weh2! mu napok mendape aku napok? ,cuba mu tengok kat atah langit tuh! mendape tuh tengoh terbang?",

haa apa yg aku nampak?..masa tuh aku lihat ade sebijik objek meluncur laju diatas langit dengan bunyi yang kuat .Sambil bende tu bergerak ,ia meninggalkan garisan putih dibelakangnya.

"gile arhhh!"aku  jerit lagi.

tetibe kawan aku mencelah,

"lorh mu dok tahu ke mendape tuh ? ,tu la son goku tengoh carik dragon ball kat kampung kite naik awang guling! ..hehe,doh2 die gi blakang umah mu  kowt haha"..

"wah !"

time tu aku exited gile ,son goku datang kat kg aku demi mencari dragon ball!hohoho.

balik je rumah aku sronok2 pon cite kat mak aku,

 "ma2 ,tadi kan adik napok son goku terbang atah langit tengoh cari dragon ball kat kg kite ,wah!!bestnye!",aku memekik2 keseronokkan,

Jap agi ,dengan gaya spontan mak aku ketawa berdekah2,

"hahahahahaha,mu dengor mane nih??,sape kabo gitu ke mu neh?haa?"

aku dengan muke terpinga2 cam muka beruk menunggu pisang neh ,pon explain la ,

"asal ma gelak nih ishh??,tadi si abu(bukan nama sebenar) kabo son goku yang terbang kat atah nung haa! :("

"hehe mane ade son goku ,yang mu tengok tuh jet pejuang askor,die tengoh berlatih terbang,adik doh kene plawok ngan si abu nehh! hahahaha"

"iyee??!!,arhhhhhh!!!",ceit :'(.




sekian


p/s;kalau tak pham ganu ,search google hehe

20 comments:

Syaira Kayy said...

meta lagih aku g dumoh mu makey jepuk

Nurfarahana Abdul Aziz said...

paham je ckp tganu...sbulan duk sne..balik johor,ckp pon tganu gak..huhu

aishah na'ai said...

hahahahaa.. ni lawak nih..
makey jeput piseeyyy..

~tYa~ said...

hahahhahaha
kelaka2
"kekgi aku g umoh mg..singgoh makang jepuk"
best2!!

seri fiese said...

hahaha,,,kerah molek aku suke...

diana said...

makang jepuk??
ahhahaha

Nizam said...

baek makang kepok lekor boh...
dokrok setarang makang jepuk...hahaha

Muhammad Burn said...

dok sangke goku orang ganu.haha

Hanim Mahali said...

lah ganu ke...ingat ke kecek kelate...hehehe...ganu kan guna mung... ^_^

NuReLLe said...

aku de besfren nama KURIN...sbab dulu jawat die de 6 ketul kat dahi..die leh jadi geng son goku yg dtg kg ko tu..gugugugu..:D



kindly fly to my blog..:D kehebatan cinta inchik SB

forever love said...

hahaha...boleh jadikan bahan nie..hahaha.. * gelak guling2..

eQuRlz said...

hakhak..lawak la jamban ni..masa tu umo awk bape??

meh usha Jom Baca "PENCARIAN BLOG PALING HENSEM DAN CANTIK 2011"

✰ bintang| HATI ✰ said...

nak kumen skit. haha !

wahh ! t'ingt tym kecik|kecik, suke pntg sek sbb nk tgk cter dragon ball b'sme pakcik kure|kure yg gatal :)

tulisan jari tangan said...

hahahaha..kaw2 kena kencing..
peh citer goku ni mag pengaruh bdk2 kecik2 dulu..
aku smp snggup ponteng ko-ko kt sek bab nk tgk citer dragon ball..

penyisir rambut said...

dragon ball ade 7 bji sbnr nye... :)

n.haliban said...

hahaha....
gila lawak!

miSz TiQue said...

song gokuuuuu...klu gitu rmaila weyh

n.haliban said...

hahaha....
gila lawak!

penyisir rambut said...

dragon ball ade 7 bji sbnr nye... :)

seri fiese said...

hahaha,,,kerah molek aku suke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...