Sponsored by

Saturday, June 11, 2011

Steak Ala2 Malaysia-Austin Steak House


Salam ,
Entri kali ni aku nak promot bagi sesiapa yang berminat nak makan ,atau terlintas nak makan ,atau memang suka makan "steak " ,mari la ramai - ramai datang ke Austin Steak House .Walaupun steak bukanlah suatu makanan yang "rutin" bagi rakyat di malaysia ,namun bagi yang ingin menukar selera ,pasti mencari dimana restoran yang menyediakan sajian tersebut.Tambahan ,harga steak biasanya ada yang mencecah ratusan ringgit ,agak sukar mencari tempat yang berpatutan.

Apa yang berbezanya Austin Steakhouse ini ialah ,dari segi penyediaan makanan itu sendiri yang terdiri gabungan makanan barat dan juga makanan tempatan.Bagi yang ingin pekene nasi dengan steak pon boleh terdapat disini.Tanpak membebel banyak ,cuba usha gambar di bawah:



teman - teman aku yang lapar dan dahaga pada hari tersebut hak3



susunan botol dan gambar menyerlahkan gaya - gaya ala restoran barat,tambahan rumah kecik kat bumbung amat menarik perhatian.



antara menu makanan dan minuman yang di sediakan di Austin Steakhouse



menu lain dari yang lain ,air buah naga juga boleh terdapat di sini 


lapor benor nampak dari gaya budak nih hak3


kalau di lihat dari gambar diatas ,ia bukan suatu penipuan ,beliau berjaya menghabiskan 3 biji pinggang stik ,serta 3 gelas minuman bersaiz agak- agak besar ,tahniah buat beliau hak3.

Kalau di lihat dari segi harga dan makanan ,mungkin ada yang terkejut ,kerana harga yang disediakan amatlah berpatutan ,jadi kepada sesiapa yang berminat untuk makan steak ,boleh la pergi ke  Austin Steak House yang terletak di bangi ,berdekatan dengan Redwok Steam Boat .Ittadakimasu! jya ne. :)

p/s:internet dah masuk sebulan ,baru nak pasang ,lembab tol ! ,redha je la. aduhai.

6 comments:

Tuan Tanah - Jefri said...

pernah pegi!
tapi xbpe nak suke sgt sbb steak die jenis yg mcm steak segera yg kuarkan dr bungkusan terus goreng.....ala..steak segera...steak segera....tp air2 die mmg best n kalu dr ukm nak ke sini mmg pusing2 ikut bulatan e2 sampai sesat hahaha

pwincess Lov3y dOv3y said...

wow..cam menarik jerk,..

EZAN IDMA said...

mcm best!

asmaroro said...

ooo i love austin steak house! their fish and chips is the best!!!

zazaw said...

seronok siot makan makan

Tuan Tanah - Jefri said...

pernah pegi!
tapi xbpe nak suke sgt sbb steak die jenis yg mcm steak segera yg kuarkan dr bungkusan terus goreng.....ala..steak segera...steak segera....tp air2 die mmg best n kalu dr ukm nak ke sini mmg pusing2 ikut bulatan e2 sampai sesat hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...