Sponsored by

Friday, August 12, 2011

ade blog tampak hebat ?







ini ada lah kisah yang lama dah ,tapi tetibe pulak timbul dalam kepala gua ,lama pikir jadi serabut ,susah dan gelisah hati gua .
"macam orang putus cinta dah haa "
"ade blog ni hebat?" ....penat aku duk pikir haha.

satu hari  aku duduk lepak ngan kawan aku ,time tuh die bawak kawan die sorang .Bile diperkenal kan aku ni nama bla bla ,anak bla bla ,belajar bla bla ,masih single bla bla *nak cakap jugak tuh  ,dan last sekali tetibe pulak kawan aku cakap "dia ni ade blog ".

tetibe kawan kepada kawan aku  ni macam ,

"wah betul nih ade blog ?hebat tuh ,apa nama blog?cool gile siot"

"erkk"

dengan rendah diri aku cakap la ,
"nama blog "jamban x bape comel " ,kalau ko suke datang la ,tu semua tempat aku merapu jek pon .

"tak kisah la ,asal ko ade blog da kire hebat owhh!,awek cair owhh! "

ape jadah nye -_-" awek cair bagai haha .blog aku bukan hebat mana pon adei ...

mungkin sebab bile ade blog ,orang akan cakap

"die nih blogger ~ " 


jadi semua orang akan jadi exited ,betul tak?ada paham ?keep it safe .

p/s;dua tiga hari nak final ,slow sket update ,doakan aku *selamat berpuasa lagi...hak3

20 comments:

vampire and his lady said...

weirdo. haha.

EmanTheHalia said...

pergh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blog sial! aku takde pon =(

iera said...

wahhh!!! ade blog...hebat!! :)

alepridz said...

hebat nyer ko... ko ada blog... perghhhhh!!!

(serius annoying)

:P

Jamban Comel said...

oi ni stok nganjing neh hak3

Akue Achik said...

aku ckp aku ade blog, pesal kawn2 aku bt dunno ek? Grrrrr..

SyazwanSarawak said...

blogger baiii. hahah
selamat bersahur~

haikalblank said...

huhu dekat kawan2 kelas, aku tak pena lak gtaw ada blog. diam2 ajela. nak taw, tawlah..tak taw pun bagus..HAHA

blog-tips-kurus said...

cool!! sebab nak menten hidupkan blog tu bukan senang.. ;)

aslann said...

waaaaa!! awak ade blog ke??!!! hebatnyaaa awakkkk!!!! T____T

meaw said...

haiiiiii blogger,kehkehkeh....kalau aku budak laki ada blog aku tabik spring,sebab tak macam laki lain, jenih hat suka mengarang.... weyh,good luck ye final ^__^

fyy mokhtar said...

aku artiss orang tak kecoh pun :rokok

@taufiqhelios said...

untungla ada belog kan abang jamban kan

Shawn Razaleigh said...

perghh. kalau awek cair. gua nak ada 17 blog, 17 awek la mcmtu..awrrr

TSYA'Z (~_^) said...

Ye ke perempuan cair? :P

Bagi aku laki ada blog ni, jiwa dia sensitif.

Gudluck for ur final.. :)

Umie Artoqiemie said...

blog tu wehhh.. blog..arghhhh.

cik chukie jagat said...

a'ahh cair gilew ! sebab kan sebab kan gegurl suke kalau bukak blog laki mane la tau laki yg dorang suke tu ade cite pasal die
* idea dari kwan2 gegurl hehe

kaizen said...

mbr2 klas aku bape org blogger so kalo kantoi xde hal sbb leh tunding2 kat mbr2 lain skali...

*nak update pon x senang kalo org asek usha jer... hehehe

Eazy Izzuddin said...

hebat lah juga :P
good luck! final

syasyah_biscuits said...

sesekali berkongsi.. cool ke??? :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...