Sponsored by

Thursday, August 4, 2011

iKLan Gangster -kl gangster parodi-

sape tengok cerite kl gengster?,mesti kenal kan watak si malik ,shark ,ajib dan juga adik malik jai .Yang bestnya ,cerita itu di adaptasi dari segi skrip dia dan ,dijadikan iklan .Seryes ,lawak gila ,yang paling best time part "choki choki dah abis bro" haha ,lawak dol.Baik korang layan jek hehe

p/s;
aku suka part lam cerita kl gengster ,yang dialog adik malik si jai

"kim salam tuk anjang dia "
"seramnyee"
"memey ar"
kah kah kah ...ok puasa jangan lupa .




meh usha blog malik @ aman ,disini

2 comments:

senydream said...

haha2!..to la sy pon suke akan dialog2 dalam creter kl ganster ni!..mmg len la..suke tgok mereka bertgkar gunekan ayat y mcm tuh..:P

Wanie Beournally said...

HAHA..sumpah kelakar, tp knape kt leher shark tu cm ada "something" hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...