Sponsored by

Tuesday, July 16, 2013

Salam ramadhan

Salam ramadhan buat semua,
Harap-harap ramadhan kali ini memberi penuh makna kepada kita semua juga.Gunakanlah ramadhan kali ini dengan sebaiknya, lakukan lebih banyak amal ibadat, baca quran dan sebagainya, juga nasihat pada diri sendiri jugak

"People change,and the nur is from Allah"

Sebenarnya ini hanya update yang santai, ya sebab dah lama sangat tak update at least aku tak nak biar blog ni usang macam tu je. Aku harap dapat gunakan blog ni sebaiknya. Oh ya zaman yang canggih ni update guna fon pon boleh kan, yeah it is my first time update guna fon bak hang!

"Bapak ah noob gilee!"

"Gi mampus!"

"Puasa?"

"Typical ,ok "

Just wanna say, selamat berpuasa semua.

Oh ya aku dah ada instagram, id: @jellyboone, keep in touch everyone :)

2 comments:

Tukang Coret said...

haha..okay sangat santai...selamat berpuasa ye jamban... :p

nanad said...

Selamat Berpuasa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...