Sponsored by

Thursday, November 5, 2009

papadom


this time aku nak cite pasal movie papadom yang aku tengok.Walaupun aku jarang tengok cite melayu .Tapi cite ni lain dari yang lain.Papadom mempunyai movie value yang sangat tinggi.Very touching gile.haha.the way aflin bawak kerekter die memang betul2 menjadi.memang patut filem ni menang.Ringkas cite ini,ia mengisahkan kasih sayang seorang ayah terhadap anaknye sampai sanggup buat ape saje demi anaknye.Sampai satu tahap anaknye rase terkongkong haha.Sayangnye ayah die kat anaknye.:).aku paling suke part last.time anakdie wat present tuk final year project.seryes touching.IF ONE DAY I HAVE CHILD..AKU HARAP DIORANG INGAT PERGORBANAN SEORANG BAPA..so dad love you so much for giving me everything..:)

6 comments:

AkuZ.. said...

nk tgk!!!

kita sasaki said...

ala...
comel..
ko nangis an smlm?? :p
hehehe.

Sesumpah said...

emam nanges ke???
wah?
xcaye aku ;p

conbellydiobeterisme said...
This comment has been removed by the author.
conbellydiobeterisme said...

oi..terharula..anak mane tak terharu tgk bapak buat ape saje untuk anak die..(T_T)..bukak teresak2 ek..kakaka..org tak nampak gelap.hoho.

conbellydiobeterisme said...

oi..terharula..anak mane tak terharu tgk bapak buat ape saje untuk anak die..(T_T)..bukak teresak2 ek..kakaka..org tak nampak gelap.hoho.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...