Sponsored by

Saturday, January 30, 2010

episod;terjah ikea


Hari minggu ,hari bergumbira....jom jalan 2 disana sini..(walhal exam semakin dekat dah oi)...dah akak aku ajak ...pa agii..hilangkan stress anda di ikea....byak benda2 menarik ,tak penah den nengok ....check it out..(gaya nabil...kua2)






gambar merata2 .....best2


lampu pon berseni...



berkenan ngn seni coraknya,tapi tak cukup bajet nak beli .....ceit..



yang nih paling mistik...kalau pegi ikea cube tgk lampu nih..menarik gler...(kalau orng tak kebas lagi lar..hehe)





tin2 menarik...

ilusi optik ha..hehe..:D


antara symbol menarik di ikea





jam byk negara...(same je jenis jarum jam je lain hehe)







seni batik memukau....





baju yang dipakai (nak bagitau jugak aih)..;p






maaf aku memang selekeh..(hehe)..selipar je sudey..




happy 25 anniversary 4 ikea...




jamban comel di ikea...;p




dan inilah barang2 yang kami beli ,punya pusing dekat 3 jam last2 beli pasu bunge hijau ni je ha...haha,takpe asal puas hati..redup sket time aku nak stdy..byk oksigen..kekeke





barang dibeli....





akhirnya adelah pasu hijau kat atas meja...harga?pi tgk sendiri kat ikea..;p

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...