Sponsored by

Thursday, January 14, 2010

freak is me

aku memang macam ini.Kadang -kadang betul,dan tak betul..minggu ni aku banyak update blog..entah...macam rase nak tulis je sume dalam kepala nih.'Freak'kalau boleh korek idung gune kaki..mcam mane tuh..semalam aku ade mimpi bende tuh...memang 'freak'..ade ke manusia boleh buat macam tuh...ade "die gile"...hehe...merapu tampa batasan itu lah aku..gd luck exam..wahai aku...:p

4 comments:

Sesumpah said...

mrepek je kaaaau

si nelayan said...

apa yg kau mimpi?korek idung pkai kaki.aku tgh cuba.haha x boleh dowh.

conbellydiobeterisme said...

hehe..aha kenapa la boleh mimpi macam tuh..hak3

si nelayan said...

apa yg kau mimpi?korek idung pkai kaki.aku tgh cuba.haha x boleh dowh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...