Sponsored by

Friday, February 18, 2011

"JOM SERTAI BLOGLIST IR @ BLOG LEBAH"

Blog lebah ,yang terkenal dengan header lebahnya ,telah membubarkan list blog nya.Jadi ,beliau membuka ruang kepada sesiapa yang berminat menyertai blog list beliau.Jadi aku dengan senang hati nak masuk blog list beliau.Sape yang berminat blek cari kat sini.





p/s;untuk 150 blogger terawal sape cepat die dapat hehe

8 comments:

CIK TOM said...

good luck!!

cik tom mai sggh dr BCR :)

diana said...

150??
ramainye?
tak berat ke blog??
huhu...

redzuan said...

perghh terbaik la jamban. gud luck jmban . moga sukses bro. aku ingta pun nk joine jgak lerr.

Apa Yang Best Dengan Status Keahlian "Glitterati" Nuffnang

.:|kamaryeah|:. said...

melompat dr bloglist IR~

salam perkenalan~

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog IR

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni..

jom join GA blog sy..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

Novelgurl said...

Salam terjah dari blog IR

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...