Sponsored by

Wednesday, June 9, 2010

oh prince persia ,kaku aku dibuatnya haha


kisah ni bermula..

tadi,lepas kiteorang (aku ,hadi ,ajax) pi tengok wayang cite prince of persia,hak3.Tapi bukan pasal movie aku nak cite ,tapi psal lepas kiteorg abis tengok wayang ,time kiteorang nak balik dari tengok wayang ke parking lot..

tiba - tiba datang dari mana tah ,datang sore garau ."Ahem ,excuse me sir ,do you know wheres the exit is?" .........hah!?...la ade pak arab tetiba sesat pulak dah adoi,tetiba die tanya aku..aku dah la tengah melalut teringat kat awek prince of persia tu tadi aleh2 die tanye..ermm actually~.............................#&@$#@....ahh sudah ,asal takde sore kuar nih..aku pon tak tau ape aku nak cakap..omg wth...

seb baik ajax dan hadi dengan machonya dan back up aku .."you go straight and turn left then u will find it" .CEH asal aku tak dapat sebut ape2!,mungkin minda aku duk pikir je aksi mamat dalam cite persia tuh tadi duk lompat - lompat keliling bangunan ....haha..

aku bayangkan gak kalau aku dapat pisau cam lam cite tuh ,leh turn back masa ,kalau aku bleh blek time aku exam tuh dan repeat ape yang aku dah buat kan bagus hahaha....


disebabkan itulah pak arab tuh buat muke..(apahal mamat neih tanya mane nak kuar je pon leh kalut ape dahh!!)...


moral cite neh?takde moral2 aku nak cakap cite tuh best sampai bleh wat aku berangan..hoho
(da stat merapu dah..ok sambung packing)

6 comments:

Rowena Chasez said...

lorhhh..
xkn laa ko excited sgt kot ngn citer 2 smpai xleh jwb soalan pak arab 2..

conbellydiobeterisme said...

cerita tuh sngat la best sampai ,aku terlompat2 haha

Nur Su'aidah said...

hahahahah!! jgn smpi aku gelak sorg2 baca entry yg ni. kau sengal ke ape weh tak jwb soalan org tuh??

kot yer pon tak dpt tgk lisa. miahahaha :D

conbellydiobeterisme said...

dah gelak dah pon..haha


ye la,kempunan meliht lisa ,sape ar sudi nak ajak ye,aduhai lisa

conbellydiobeterisme said...

cerita tuh sngat la best sampai ,aku terlompat2 haha

Rowena Chasez said...

lorhhh..
xkn laa ko excited sgt kot ngn citer 2 smpai xleh jwb soalan pak arab 2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...