Sponsored by

Friday, August 20, 2010

ha~

dear jamban,
semalam sudah selesai satu test math chpter 12.1 - 13.1,
aku tak sempat jawap semuanya sebab masa yang diperuntukkan amat lah terhad,
lagi pun kepala aku sesak dengan masalah yang tak tentu hala,
di tambah mataku lebam tak cukup tidur gah~ sakitnya kepala neh,
sampai tertdo kejap time jawap haha,apakan daya,

yang sudah tu sudah la~aku dah tak mau berkata apa lagi..hanya tawakkal padaNYA.

selepas exam ,aku bergerak ke bangi untuk berbuka.Wah baru aku tahu rupanya dekat bangi ade leh kedai yang sempoi dengan bayar 15 ringgit sahaja boleh makan sume die guna cara bufet amat la mudah.Namun aku agak kesian dekat makcik tuh ,mane taknya ,segerombolan 23 orang geng2 baru abis exam ,bedal sume lauk kat sana sampai abis..hehe,cuba la makan disana tak ruginya.:)

kata orang malam masih muda ,lepas berbuka si syafiq dan nik pulak ajak pegi tengok dependable.Komen?aksi yang mantap stail rainbow yang diolah pelakon silverster stallone amat la menjadi,di tambah pula dengan barisan pelakon filem aksi yang ternama.Namun dari segi story line ade kurang sket ,tapi masih ade syncronizenya.:)

sesudah je habis cite tuh teserempak pulak dengan si adib ,fath,mizan ,dan ajem,memang menjadi la semua bawak moto ,ditambah dengan ezoz moto aku dan mizan yang bising ,sah2 orang tgk cam rempit..haha .Then ,dengan satu geng yang ada ,aku pegi syeksyen 15 bersahur ,walaupun ku rasakan masih awal untuk berbuat demikian,mana taknya baru pukul 2 haha.then kami lepak2 sampai pukul 3 lebih..adoi-_-'.
on da way balik ,si syafiq buat stail menarik ,dengan menolak motonya ditengah2 trafik light merah,membuatkan pemandu lain tercengan ,sengal betul.Manakala si nik pula dah pandai bawak laju2! pergh...tapi tadi nyaris2 jugak,laju2 jugak hati2 la..

hehe sekian ...we have fun tonight ,plus my stress reduced...

p/s;Sempat buat aksi superman ,syok jugak merempit haha...ade feel racing gituh..nasib baik tak accident ngn kte tadi ,len kli taknak buat dah ,:P...what a day..thanks sume.
pictures?nnt aku letak..

4 comments:

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

Blom tgok lagi cerita tu. Uhhhh~ Ingat nak g hari ni, cancel la pulak. =(

conbellydiobeterisme said...

tgk la best :),ade ptong2 gituh

Juaini Jamaludin said...

nasib baik tak accident. ish ish.

conbellydiobeterisme said...

tgk la best :),ade ptong2 gituh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...