Sponsored by

Tuesday, March 1, 2011

post paling terhangat *perasan

Dalam hidup aku ,jarang ade bende yang membuat aku teruja.Aku rasa biasa-biasa sahaja ,bangun pagi makan pagi ,bangun petang makan petang ,semua berlaku dengan normal.Tetapi ,hari ini berlalu dengan berlainan ,entah mengapa ,tetibe aku bangun dari tido jek ,aku ade mood nak main internet ,aku on ,bende pertama aku bukak dulu nak tau ape??"email" ,haha lepas tuh baru aku bukak face book ,tapi bile aku bukak facebook ,aku terkejut ,ehh !!,nak tau apa yang terjadi ??tengok nehh haha


"ala stakat komen camtu aku pernah "
 ,tapi aku tak ,bile aku post bape kerat je la yang layan slama ni en ,jadi aku betul2 terharu *tetibe perasan.

Ribuan terima kasih bagi yang komen dan like laju2 tuh yerkk,bagi tandas awam ,syed ,munira ,rahim pandai ,fadz ,lan ,dan sapa2 yang main spam ,tahniah .*suke la tu suke la tu suke la tu ,ok aku terpoyo laju2 ,harap maafkan aku ,aku orang biasa2 je ,makan nasi guna tangan jugak tak men pakai sudu :).hahaha

p/s;kalau ade sape perasan fb aku dalam bahasa melayu ye ,awal2 lagi aku da gune bm ,haha bahasa jiwa bangsa *poyo

16 comments:

IftiMonstaa said...

hahha ceh!

ich bin che ya said...

suke la tu suke la tu.. *tiru ayat imam*..
tahniah capai target... hahha

muniraksasa (; said...

bahasa melayu ?! HAHA xtahan. xtahan.

dan disini dengan rasa bertuah nye, aku nak mengucapkan terima kasih kepada mak aku yang melahirkan aku, dan bapak aku yang meletakkan nama jawa kat aku,, sayang mak dan abah.

dan kepada JAMBAN, aku ada dua penghargaan kat ko ni ;

1. sebab printscreen yang elok2 ade nama aku tempek kat situ ;)
2. sebab jadi org kedua yang ko sebut nama dalam ucapan terima kasih tu. aku suka. *pdhal sumbang comment ciput jaa.












okayy bye ;D

Hanim Mahali said...

#ops...orang biasa jugak...hehehe
Makin popular dia...

wan farah said...

tahniah artis.....

nak sain......=)

aslann said...

nama aku pon ada! ok terharu. Lepas ni ko makan spaghetti gune tanga n ae Emam, jangan ngade2 nak pakai sudu. :P

syairahmohdanuar said...

memang ramai gila komen.baru tengok tadi kat sb.caya lah.. ;D

jaa64 said...

wah..mane surat cinta yg hang tulis dalam blog tu??nak baca2nakbaca!!

SyedGraphiX said...

sumpah aku x sukaa..sb x link kan ke blog aku. okbai. hahahaha

Ery Farieha said...

pergh!
tu dia aura artis da sampai
hahaha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha sy send ayat kat SB xde respon pun. hahaha

KatekateKite said...

Nur-Za, sebab kite orang baru kowt. (eh,tatau la awak, tp kite memang baru!)

anw, comel sungguh jamban ini yea! hihihii... suke lak dok sini lelame! ahaks! :D
-----------------------------------

JOM bace kat KatekateKite! Terhegeh Hegeh Lah Korang Nih Kan?!

Halusinasi said...

ala artis hot ni..memang popular pun...dh agak dh mesti dapat 1000++ komen...hehe

AISHA INANI said...

wow! jamban pemes laaa.
patot ceria jek tegor aku kat bcr tadi. nak ckp hg pemes kaa?
maap tak perasan! hahahak.

Nadhirah-chan said...

hahaha bahagia la tu *

yaya_flanella said...

giless. macam artis dah 70+ org like like.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...