Sponsored by

Tuesday, March 1, 2011

vblog pertama aku

 Salam semua,
Hari tu aku dah cite kan ,tentang perihal vblog ,ape sebenarnya vblog itu sendiri.Secara kebetulan aku ikut geng2 sahabat blogger yang lain ,join Bro ben ashaari buat vblog kedua beliau.Seryes ,ikhlas dari hati aku cakap ,tak terfikir pon nak join dan terlibat sama untuk buat vblog ya.Tapi ,ribuan terima kasih diucapkan kepada pihak 1tube kerana sudi membuat vblog kami ,segala jasa anda dikenang :).

 nak tengok vblog aku macam mana??sila tonton dengan hati yang girang tanpa rasa bersalah.Ini adalah kali pertama aku buat vblog ,so ade la kelam kabut sikit dari segi percakapan ,dan pergerakan tangan aku ala2 kucing lemas.Saksikan *perasan


               



Sebenarnya ,apa yang aku cakap dalam vblog atas ini ada kaitan dengan entri sebelum ni iaitu "ce cite ce cite kentut dalam lift,"dan semuanya secara spontan takde skrip ape2 haha ,first shoot jek ,takde ulang2 main redah jek haha.Jadi ,sebab tu cam sengal sket

kepada yang komen ,trima kasih ,kalau nak kritik pon disilakan ,tapi biarla berpada ,kritik yang membina aku terima .Maaf kalau ada salah dan silap atau perlakuan tidak senonoh dalam vblog tersebut.:)

26 comments:

Ery Farieha said...

cakap dgn kelajuan 200km/jam

Anonymous said...

kancik tu mam

ashwan :D

Indah Mulya said...

not too shabby! tp ak cyes tgelak time tbaca part "pergerakan tangan ala2 kucing lemas"..ade trasa nk wat vlog lg pasni?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

whaaaaa comel nye jamban awakkk nak tumpang berak lehh?? hekhekhekkk..
oke ini komen xde kena mengena dengan entry. saje nak enterframe. hahahha!!

sasa said...

nervous ae??hehe..
nmpk mcm kekok cikit kot..tapi tak pe lah..try lagi ae..first time kan??
keep it up ae ^^

conbellydiobeterisme said...

@ery ,mulut aku gerak lagi laju dari otak aku ! haha

conbellydiobeterisme said...

@ashwan ,kancik haaa haha

conbellydiobeterisme said...

indah ,#erkk part kucing lemas ,emm tak tau agi nak wat ke tak haha

conbellydiobeterisme said...

@hye nisa ,nak interframe laju2 pon ok hak3 ,repot abg~

conbellydiobeterisme said...

@sasa ,nerves la sampai tarik2 suar tuh haaa~ haha

sembil9n said...

:D hehe~

zikeryhassan said...

naseb aku faham apa yang kau cakap. nervous ea

elly said...

kau kau kau x fokusss~
jiwa jiwa jiwa xdeeee~~
ako bg 1/5

(adlin aman bukan name sebenar)
(^^,

FiQx said...

wey xde twitter ke? wait! mcm xkene jew soklan aku ket cini haha

senydream said...

xdpt nk tgok lgi coz line y kurang nk mgizinkan..papepon nnti sy dtng kmbali bile line dah ok..insyaallahh..:)

Ayuni Ariffin said...

Nampak nervous tapi ok lah for the first timer.

~tYa~ said...

xbleh nk tengoklah
why eh??

Cik Miera Aziz said...

Heheh! Kau nebess ea Im?? :P

Cakap bukan main laju lagi. Btw, nice Vlog. Nanti buat laa lagi :)

~tYa~ said...

ok
da bleh tgk..kah3..
nmpk sedikit nebes tu..huhuhu

Halusinasi said...

memang cakap laju yek? hehe...nampak nerveous...mata pun asyik ke kamera kan? hehe

Hanim Mahali said...

Panggil Im erk...Lepas ni panggil Im jugak la...opss...

paan sabri said...

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tak ajak...

Halusinasi said...

memang cakap laju yek? hehe...nampak nerveous...mata pun asyik ke kamera kan? hehe

Ayuni Ariffin said...

Nampak nervous tapi ok lah for the first timer.

conbellydiobeterisme said...

@ashwan ,kancik haaa haha

elly said...

kau kau kau x fokusss~
jiwa jiwa jiwa xdeeee~~
ako bg 1/5

(adlin aman bukan name sebenar)
(^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...