Sponsored by

Thursday, October 14, 2010

cari pasal

penah tak tetibe korang duduk ,ade mamat mane tah atau pompuan mane tah datang tetibe hempuk kepala korang ,mesti panas habis en.Padahal hapa benda pon kita tak buat asal la.Tu la ,kata orang bile da bosan macam-macam benda nak dibuat ,tapi cuba la jangan carik masalah dengan menyakiti orang lain ,kang tak pasal -pasal diri merana habis.So ,boring mcam mana pon cari la aktiviti yang berfaedah dengan mengaji ke,tanye soalan kat formspring ke,tak pun tulis blog pasal orang yang dikasihi .

Kenkadang ,bukan cara fizikal sahaja ,bahkan menggunakan cara perkataan jugak agak merosakkan mood orang yang tak ada kaitan pon dengan dia.Sebagai contoh ,seorang kawan neh hanya mendiamkan diri sambil tengah mengunyah makanan,tetiba pencari pasal neh yang berada dihadapan mencari masalah dengan menprovoke mamat nih dengan cerita - cerita cinta die yang entah daripada mana datang sumbernya pon  tak tahu.Hey get ur own life la bro,toksah nak sibuk pasal hal orang okeh ,kesian kat kawan tuh aku tengok.

Entah la tetibe aku tulis pasal neh ,cuma hati tak sedap jek ,my advise ,beware that kind of person ,haih ,they will ruin ur day.


cut the crap please .


p/s;carimark tak memuaskan ,jadi usaha lebih la doi.......

7 comments:

Miss Comot said...

aku pnah jdi mgsa org cenggini...
kat tuisyen zman skol rendah@ men rendah...kluar je dri toilet...
lalu lorong tue nk g klas blik...tetibe de mamat berbdn besar ni pi hempuk kpla aku ngn file merah die..WTH man...arghhh!

x psl2 die kn penampar free kat pipi...miahaha3 sowi r bro...refleks tgn...(mmg aku terkejut gile sbb tampar die tetibe tp dpn die cba blagak kool...siap sound.."tue la cri psal ngan aku lgi n aku x kaco ko pon") hahaha3 XD

conbellydiobeterisme said...

haha dari sekolah ko memang hyper,bahya lak tu ,tapi tu la ,asl la tetibe mamat tu kacau ko en ,maksudnya mesti ade sebab tertentu kowt,(gurau ) ,tapi tak la sampai hempuk2 doyai.

Miss Comot said...

aku hyper kew? aku rase msk skol cukai krg skit hyper...kontrol ayu sbb mmber2 ramai yg ayu...miahaha3 XD

tue la ntah pape la...
mmber die yg len terkejut tgk aku tmpar die siap gelak pastu lari...kih3
sblm msk toilet die mmg de pggil2 tp aku wat bodo je x sgka kluar toilet die cri psal plak...mik die..pdan muke...kui3

conbellydiobeterisme said...

betul la ,ko bile orang nak ambik gambar bukan main la susah ,hot en haha

Miss Comot said...

hahahaa3 hot apekebendenye...
x de hot2 nye...
x r aku rase segan la...
aku rase aku ni x lawa @ photogenik...

bile aku tgk je gmbr yg aku amik mesti rase malu....nape la aku wat muke camtu...nape la posing cenggitu...pastu rase nk delete je gmbr tue tp syg la plak nk delete...haha3

tp aku sgt suke mik gmbr ngan mmber...sbb rase de memori..hehe3 klu mik gmbr sowg2 rase segan giler kowt...(ok nk ttup muke...haha3)

conbellydiobeterisme said...

ko kan ramai peminat ,susah la nak ambik gambar,hak3,len kli belajar la ambik posing betul2 hoho,ambik gamba ngn member bleh cover muke kite ,pandai haha

conbellydiobeterisme said...

ko kan ramai peminat ,susah la nak ambik gambar,hak3,len kli belajar la ambik posing betul2 hoho,ambik gamba ngn member bleh cover muke kite ,pandai haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...