Sponsored by

Friday, October 29, 2010

dari times square ke pavillion.

kelmarin ,
selepas je selesai exam terakhir kami ,aku dipelawa ke kedai kawan aku ,wassem .Kedai yang dinamakan Artscream galeri itu terletak di ruang legar tingkat enam Pavillion.Di sini terdapat pelbagai aneka ais krim yang boleh dirasa seperti perasa buah naga ,perasa papermint(cam ubat gigi) malah durian pon ade.Kepada peminat ais krim di luar sana jangan lupa singgah la ke sana :).




Baiklah ,cukup dengan iklan sebentar.Sebenarnya ,aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada wassem kerana sudi membelanja aku dan rakan dengan ais krimnya.Bukan biasa2 BESAR punya ais krim kami santap.Boleh bankrap gamaknya die haha.Maaf atas kerakusan diri ini .hehe

Sebelum itu ,aku sempat berlegar2 lagi disekitar bukit bintang dan juga time square.Banyak jugak dapat port menarik ambik gambar ,antaranya seperti yang aku post sebelum ini .Jadi ,ini kali terakhir kami keluar bersama ,lepas neh pakat nak cuti dah haha ,tak sabar rasa nya ,sekali lagi terima kasih semua


masa aku jalan2 kat sane ,aku jumpe topi haiwan neh ,comel sih  ,harga boleh tahan haha..




p/s;
it was a request from somebody ,cari topi neh ..found it :),actually ,topi neh kanak2 yang pakai masa musim sejuk ,but anyway ,ia berbulu.hehe

smalam jugak tengok cite takers ,cool sih ,tgk jgn tak tgk .

2 comments:

muyukerukatika said...

imam belanje aku :)

Siti Nur Azreen said...

kat mne ni mam ? aku cr gak topi tu. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...