Sponsored by

Wednesday, October 27, 2010

futsat sket

Yeah exam da abis!,abis kepala hang !haha walhal masih tinggal satu paper la dol.Paper terakhir aku pada esok hari ,iaitu bahasa Melayu ,bukan mcam bahasa melayu yang belajar time Spm dulu ,kene hafal puisi ker ,watak dalam cerpern ker,mahupun jalan cite ke ape ,cuma kali ni lebih santai sket ,banyak kajian hehe..nant aku update  tentang kajian kiteorang zazzz


Baiklah ,disebab kan takde paper semalam ,tetiba syah call aku ajak main futsal dengan tak semena-menanya."Hello MAM,jom main futsal,ko tempah aku cari budak!"...'cantek ,aku memang lama dah duk bela lemak kat perut neh lama-lama,bleh jugak buang die sket hoho'.Ape lagi kitorang set kul 10.30 main ,padahal sume datang lambat ,pastu tunda la jadik kul 11..(padahal aku yang paling lambat doi! hak3).




info;
kerajaan negeri sembilan telah memikirkan solusi ,bagaimana mengatasi gejala mat rempit di negeri mereka adalah dengan membina lebih byak gelanggang futsal .Hasilnya amat mengejutkkan ,kini gejala tersebut semakin berkurang kerana telah ramai mat rempit berpindah hobi bermain futsal dimalam hari haha..idea tersebut juga telah mendapat sambutan dari negeri2 lain ...sumber-harian metro 


kesimpulan ;futsal bagus untuk kesihatan ,malah dapat mengurangkan gejala sosial hehe

7 comments:

EYA NADIA said...

lame doh x men futsal. best la 1 paper left.haha leh relax2 pasni.

Yatre Hayati said...

Main futsal seronok !!! Suka lepak sana. Tapi tak main pun. Tengok orang main jer. Hehehe

blog-tips-kurus said...

bestnye futsal! main sejam, sakit kaki (pecah lemak) sampai 2-3 hari...huhuuuu!

conbellydiobeterisme said...

nadia;yeah ,exam da abis nak cuti da :)

conbellydiobeterisme said...

yatre;main la skali baru syok woh

conbellydiobeterisme said...

tips kurus;ha kan,main slalu jadi slim gitu

blog-tips-kurus said...

bestnye futsal! main sejam, sakit kaki (pecah lemak) sampai 2-3 hari...huhuuuu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...