Sponsored by

Monday, November 8, 2010

selamat hari tua

i belive...,
i belive that true love is the
ULTIMATE OF EXPRESSION OF WILL TO LIVE,
a heart of true love is forever young ..

what is friend?..
a single could welling into two bodies.
FRIENDSHIP IS LOVE ,WITHOUT HIS WINGS!



last year punye besday prank ,tahun ni tak kene sebab cuti yeah.





semakin meninggkat dewasa,

semakin umurku  bertambah,

7/11/2010 penanda aku menjadi dewasa,

cabaran mendatang kan ku tempuh dengan hati yang tabah..





disini,
 aku ingin ucapkan terima kasih tak terhingga kepada semua rakan-rakan yang baik hati ,memberi ucapan happy besday kepada aku :),aku sangat menghargainya.
Aku tak dapat online sebab takde internet ,broadband kene pau ngan abang aku .Nasib baik aku dengan muke tebalnya,meminjam skejap broadband jiranku.

Bagi aku ,tanpa hadiah time hari jadi tak kisah ,at least rakan2 ingat tentang aku dengan ucapan2 diorang ,dengan itu aku rasa sangat dihargai  :).Aku dapat online skejap jek ,len kli jumpe lagi ,selamat bercuti semua.
maaf salah dan silap yang aku buat kat korang ya hehe..

4 comments:

Hunny Maldini said...

happy birthday!!!

conbellydiobeterisme said...

thankiies :)

misSbLurRy said...

wow, dah lama x menggilakan diri dgn prank party nie....eheheh btw epi besday bro

cHempaka dewi said...

hepi blated bday!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...