Sponsored by

Saturday, December 11, 2010

200 followers

sedar tak sedar dah hampir 2 tahun aku mencipta blog .Semua bermula sebab kawan2 yang buat dlu.Aku ,pada mulanya kurnag berminat nak berblog nih ,ya lah ,byk kene taip bebel2 dan lain lagi.Tapi bila dipaksa2 dan di provoke oleh rakan2 yang lain sebab aku ni jenis yang membebel byk sangat ,elok aku buat blog ,kata mereka hehe.

Sedar tak sedar jugak ,aku sudah mengumpul 200 followers,namun bilangannya tak gah seperti bloggers yang lain yang ada mencecah ribuaan followers  ,aku bersyukur kerana masih ada yang sudi follow blog aku yang tak seberapa.:)

kepada yang sudi komen blog aku jutaan terima kasih diucapkan kepada anda sekalian ,salah dan silap harap dimaafkan ,aku hanya insan biasa digelar manusia :)

kepada saudari akubuddies,ucapan tahniah di ucapkan kerana menjadi follower yang ke 200,entry ini khas untuk anda ya :) ,ini la blog die :D


5 comments:

asmaroro said...

wah congrats! dah ade 200 followers! bestnye

conbellydiobeterisme said...

tq2 :D ,tak sangka da cecah 200

Mohd Khirul Amri Bin Hasan said...

bile nk follow blog ak weyh? ak pun nk 200 follower cam mung gok~ wakaka

Mimi Saidi said...

wah, smart pulak aku tgk header aku kt blog ni.hehehe...btw, mekaseh n tahniah ea!

anOOan said...

hehe. aku pon 2 thn. tp hanya ade 59 follower. dan kau yg ke 59 itu :P


im ur new follower. nombor ID 320 :P


nice blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...