Sponsored by

Saturday, January 1, 2011

happy new year 2011!

Dam dum ,dam dum ,bunyi bunga api di udara menandakan tahun baru kian tiba.2010 kini menjadi satu kenangan ,2011 menjadi masa depan ,tahun yang baru mesti la azam yang baru kan ?.Bese la tuh,haha..baiklah dibawah mungkin azam baru aku yang aku sambung dari tahun - tahun yang lepas..haha


  1. belajar dengan lebih fokus ,tak lambat datang ke kelas,bangun awal pagi
  2. solat tak tinggal 5 waktu cukup insyaallah
  3. cari efek2 baru untuk design photoshop dan upgrade skill edit
  4. buat lebih banyak lagu baru
  5. upgrade skill gitar
  6. kurangkan cakap bende takde pekdah
  7. hubungan baik antara manusia
  8. blog walking dengan lebih rajin
  9. siapkan report dengan lebih awal ,begitu juga assgment
  10. Dslr harap dapat beli 
  11. Selalu balik umah hehe
  12. kurangkan parut dibadan.
  13. kurangkan lemak diperut 
  14. rajin tanye soalan




SELAMAT TAHUN BARU 

p/s;bler dah tahun baru ,stail pon kene baru la ,up to date la konon haha,peace

9 comments:

Ukhti [Aki] said...

semoge tertunai hasrat tu nnty.hee cmat tahun baru ;)

nelly said...

selamat thun baru
:)

siti fatimah said...

happpppppppppppy new year :)

ieqa said...

Selamat Tahun Baru!
Semoga Jamban sentiasa dalam keadaan elok. haha :P

rj Etika said...

Azam no 2 paling hensem. heheh. :)

fara feroza said...

yepi yepi new yer...:)

zikachiCOOL said...

haha.. aku support yg no. 10. wuhuuu!

zikachiCOOL said...

haha.. aku support yg no. 10. wuhuuu!

fara feroza said...

yepi yepi new yer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...