Sponsored by

Thursday, February 17, 2011

the 5oo

Salam semua ,
sedar tak sedar follower ak dah capai 500,separuh daripada satu ribu .Maaf sebab terlambat buat entry ini,sifat malas ada dalam diri ,biasalah manusia biasa hik3.

Blogger yang sangat bertuah yang menjadi follower yang ke 500 tak lain tak bukan saudari iday yang berasal daripada marang terengganu .Jutaan terima kasih kepada yang sudi follow aku ini.Aku da cukup gembira kalau ade yang sudi baca entri aku ,apatah lagi yang sudi komen .Kerana anda semua adalah pembakar semangat aku untuk menulis blog ,terima kasih lagi.Kalau boleh ,nak je aku nyanyi untuk korang ecece.

Baik lah ,sebagai penghargaan buat saudari iday ,aku nak promote blog beliau disini ,sila singgah ya :)


sila lawat blog beliau http://sayaiday.blogspot.com/.
antara blog warna pink hehe ,thanks ya :)

9 comments:

mahirahkamal said...

tahniah encik jamban
kita nk smpai 300 pn susah :p

影の嵐 said...

huyo..nak dekat seribu..wahaha..tahniah emam..:D

conbellydiobeterisme said...

terima kasih cik mahirah :),usaha bw hari2 kowt hehe :P

conbellydiobeterisme said...

thanks jam ,tak tau pon ko ade blog ceitt~

zikeryhassan said...

tahniah! keep blogging :)

an_Nur said...

nice!~ smuga bertambah2 lagi banyakk. =D

misSbLurRy said...

pergg..dia sebut makan steamboat...
terus aku pk seoul gaerden

iday said...

hahaha,,thanksss taw,,sori lar,,lama tak online,,baru ni nk usha,,

thankssss taw,,happy bloggingggg k :)

an_Nur said...

nice!~ smuga bertambah2 lagi banyakk. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...