Sponsored by

Monday, February 14, 2011

jom makan

Dua tiga menjak ni ,aku rasa macam berat badan aku dah semakin naik .Mana tak nya ,bila balik kg ker ,balik rumah akak ker ,pasti akan ada jamuan menjamu selera.Aku bese makan sikit jek.Tapi kalau orang belanja kompen aku akan habiskan secepat mungkkin .Kiteorang memang selalu lepak sama-sama makan kat kedai .Dengar je ade tempat makan best mesti nak try punye haha.Dah macam jalan- jalan cari makan.



ni time kitrg makan kat flaming steamboat .Kat sini memang layan habis.Dengan harga 20 ringgit ,anda nak makan ape jek boleh.Cakap je ape yang terlintas dalam otak anda pasti ade hehe
tempatnya terletak di area danau kota ,mesti cuba


time ni plak makan nasi arab kat restoran saba.Masakan fav lamb kabsah dan chicken roaster menjilat jari .Ditambah pulak air barbican ,sebijik macam tinggal di arab haha.
restoran ini bertempat di setiawangsa ,sape nak cuba sila datang

p/s;ade banyak entry ingin ditulis ,tapi terpaksa ditangguhkan ,sebab ade banyak bende kene buat ,nantikan ya :)

14 comments:

Munirah Bm said...

woo0h~mmg anda suka mkanan~
=)

iday said...

wahhhhh,,nak tau tempatnya boleh?

sebab dah lama nak makan steambot,tapi tak nk mkan kat johny,,hehe

eh,follower ke 500 tu iday,,hehe :)

conbellydiobeterisme said...

munirah ,sy memang suka mkan,nak2 bile orang belanja haha

conbellydiobeterisme said...

iday ,tempat die area danau kota ,ade bangunan kedai area sana


thanks jadi follower yg ke 500 ,nnt sy buat entry khas tuk awk hehe

My MiRa said...

aaaaaaaaaaaaa same la ngn mira berat badan rase2 nye dh naik..ngee...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghh sedap giler..bila nak belanja LM mkn?

yayalya said...

makan itu best! hihihi gemuk belakang kira...

haaaa satu lagi blog waner hitam...hihi dtg dr SB ni :)

asmiza said...

pakcik sy penah ckp psal flaming stemboat nih. egatnye cam tmpat cikai2 jee, cam best jugak. haishh, nih yg ngidam steamboat pulak nihh. haha XD

Yuni Aisyah said...

sedapnya dia mkn...lapar la pulak....steamboat tu cm best je...waaa..lapar..!!

n!cK said...

setujuuuuuu~~bile balek kampong msty smnagat nk makan naik mdadak..pas2 tbawak2 smpai ke skung plak...wooowoo..:P

Ct Nur Azreen said...

bukan kau dh gemuk dr dlu ke mam ? LOL!

asmiza said...

pakcik sy penah ckp psal flaming stemboat nih. egatnye cam tmpat cikai2 jee, cam best jugak. haishh, nih yg ngidam steamboat pulak nihh. haha XD

Munirah Bm said...

woo0h~mmg anda suka mkanan~
=)

conbellydiobeterisme said...

munirah ,sy memang suka mkan,nak2 bile orang belanja haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...