Sponsored by

Saturday, February 12, 2011

blog gathering kecik2

Dua hari lepas ,telah diadakan satu gathering kecik2 antara blogger2.Sebenarnya nak kata gathering pon tak jugak sebab ktrg kuar saje lepak -lepak .Mula pada asalnya aku bergurau je dengan si ery nak makan McD ,aleh2 jadi la betul2 .So aku tidak berseorang sahaja.Antara blogger terlibat

ery-http://lapinkyery.blogspot.com/
si molla2-http://kupasrah.blogspot.com/
otai Syahirul-http://syahirul.com/

banyak topik disembangkan ,dan si molla ade bawak anak sedara die yg belajar kat mesir ,jadi banyak la info2 berguna yang kitrg dapat dengar.Pasal blog pon ade jugak kitergn sembang .Kadang-kadang terfikir jugak masa kitrg lepak tuh

Kite menulis blog nak suruh orang baca ker,atau mengejar duit di nuffnang semata2.


menulis blog kadang-kadang memerlukan idea-idea yang bagus agar ramai pembaca singgah ke blog kite .
 ery dan molla2


syahirul malu2 kucing~


antara ramai2 yang slalu kene bahan adalah si molla2 ni lar.Membebel je keje ,ade sound trouble jugak kadang2 haha,kiddin ~ ,lepak lagi next time peace.

p/s;sebernarnya aku memang nak belanja diorang ,tapi disebabkan kelambatan aku sampai,jadi x sempat nak belanja ecece haha.Next time bleh lepak2 lagi ek .Kagum dengan si syahirul fan die dah cecah 81 ribu ,bapak ramai haha,kalah artis hehe ,tapi apa syahirul cakap"apa gunanya kalau ade fans 80 ribu tapi yang hanya benar2 baca 10 ribu "...:).

12 comments:

nelly said...

teruskan menulis .sebenarnya , lebih baik kita berblogging dan membiarkan orang lain menilai entri kita .
=)

Mr.Kerro said...

kt mana mini gath ni?..waa aku xpnh pon dpt pg..mcm best..hehehe

conbellydiobeterisme said...

@nelly kite serah pada pembaca untuk menilai entry kite ,setuju! :)

@kerro dekat Mcd Bangi ,len kli ade bleh join insyaallah

yusenze said...

syah buncit pon ade.. hahha..
nak blaja blog ngan syah jgk la..
nak gath ngan syah jgk la..

eQuRlz said...

sonoknye gath :)

cik Ladies said...

seronok la !!

Siti Safiyyah said...

wahhh skang sume dah rajin buat mini gathering kan? ;)

fyy mokhtar said...

wah wah. gath :) mcd je?? ok lah tu :)

SyedGraphiX said...

ala..nape malu2 sngt tu. hahaha

tulisan jari tangan said...

betola lah..lbh suke org komen post dr org follow jek..dr situ kite dpt taw post2 kite mcm mn n dpt tahu pendapat ttg blog kite tuh..=)

Ery Farieha said...

hahaha
aku malu2 sbb aku skema malam tu
hahahahahaha

conbellydiobeterisme said...

@nelly kite serah pada pembaca untuk menilai entry kite ,setuju! :)

@kerro dekat Mcd Bangi ,len kli ade bleh join insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...