Sponsored by

Thursday, February 10, 2011

ku rindu BCR yang lama

salam ,
apa kabar semua .sihat ?makan cukup ,tdo cukup ,awek sihat ?pakwe sihat?bini sihat?arh lupakan semua.
Berbalik kepada topik entry,Apa itu BCR ?.

BCR ialah Blogger Chat Room powered by meebo.

BCR juga lah sebagai tempat utama bagi blogger2 yang tak ade keje bosan2 bleh chat ramai2.Anda bleh menukar nick masing2 ,dan juga yang paling best ,anda boleh promote blog anda kat sane ececece.

Ape nick Aku?hehe of coz jamban sinonim dengan nama blog ini en,tapi tak tambah lar comel belakang tu.Kang ade plak orang jeles hehe .*Gurau jek .

Sekarang blogger chat room dah berwajah baru ,tak seperti dulu sebab lebih efisyen la katakan ,lagi secure.Tapi berbanding sekarang punye ,dengan yang lama ade perbezaannya.

  1. room lama bleh tukar nickname suke2 hati sampai orang tak cam sape kite ,siot jek
  2. bleh warn orang sesuka hati tanpa rasa bersalah
  3. bleh jugak block orang kalau ko rasa menyampah ngan dia
  4. TAK DE SISTEM BAN2 ORANG BAPE2 MINIT PON~
tapi walau bagaimana pon ,aku agak suka yang baru neh sebab ade emotion ,nampak macam lawak sket en hehe.Lagipun yang baru neh lagi secure.Jadi kalau diberi pilihan nak pilih yang baru atau lama ,aku rasa yang baru ok la kowt .takde la nak kene refresh sangat hahhaa.


tengok siap ade artis dalam nih ,gile best!! haha




kadang2 ade plak kesah gay ngn polis aiyooo


apa2 pon ,aku rindu je BCR lama tak kata yang baru tak best ,jangan salah pham dah la ,kang tak pasal2 kene atack aku hehe.peace.

9 comments:

AISHA INANI said...

aku dah komen kan kat BCR baru?
hahahahaha.

jamban jgn risau aku lg comel dr hg!! konpem..

SyedGraphiX said...

aku pun rinduuu.. sedihhh :'(

cik Ladies said...

rindu...tak leyh da nak nyamar .. huk3 :( jom nangis bersama CL .. hakhak!

Fariq said...

BCR tak powered oleh sape2 deh.. meebo tu chatroom lama punya produk je,, btw.. pasal boleh ban orang berapa2 minit tu, ko tak setuju ke jamban?? ke nak suruh ban forever?? :p

Aku Dan Bolasepak..

Nisa Dawi said...

sy pun..(^_^)rindu

Amira Naddia said...

blogger yg slalu on9 cam kamu bleh la kot.
bete nie berokband cam berok..maleh la

wei. jamban! flushkn dri mu

Jejaka Terhangat said...

BCR lam bleh nyamar2..wlupn best..tp sbrnye lebih byk -ve..so, datang la BCR yg baru..ngehh..ala, lame2 biasa la..dun wori la..:)

cik gadis said...

wahh!aku pon rindu BCR lma..nyamar2 sna sni..neyh da xley nyamar,BCR xmeriah lg..kahkahkah! :P

Nisa Dawi said...

sy pun..(^_^)rindu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...