Sponsored by

Tuesday, March 8, 2011

the 700

Salam ,sedar x sedar dah capai 700 follower aku ,uhh sangat terharu amat.Jadi xnmpa membuang masa ,tahniah diucapkan buat DDC zone atau nama fbnye@rahim pandai kerana menjadi follower yang ke 700 .*tocheh2 .Sanggup ko tunggu untuk menjadi follwer yang ke 700 ,*perasan hehe.Jadi di bawah serba sedikit tentang DDC zone

antara entry yang korang bleh usha yang pasti buat korang gelak :
semalam aku jumpe awek cun
salim malas ke sekolah

hehe ,memang santai habis ,rugi korang x masuk blog die haha ,ok .(nnt jangan lupa bagi aku komisen ).

8 comments:

DDCzone said...

oN BEHALF OF ddCZONE --- I WOULD LIKE TO THANK THIS OWNER (IMAM COMEL)FOR THIS PROMOTION TO OUR BLOG --- AN AS TOP 5 COMMENTOR FOR OUR BLOG -- I WILL PUT UR BLOG LINK IN OUR BLOG SIDEBAR --- TQVM~

Rahim Pandai said...

NAK MEKDI NAK MEKDI NAK MEKDI ---- TQ imam--- penat tunggu sampai 700 --- seb baek mamat tu x dapat ---wahahha---

☆┌─┐ ─┐☆
 │▒│ /▒/
 │▒│/▒/
 │▒ /▒/─┬─┐
 │▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘ saya suka suka suka
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
 └┐▒▒▒▒┌┘

nelly said...

Tahniah ..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

tahniah lo babe!

misSbLurRy said...

tak lama lg jd 1k plak

nyahpudina mint said...

follow saye balik ?

mian said...

pergh.ramai tu.haha.congrate! =)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad said...

tahniah lo babe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...