Sponsored by

Sunday, March 13, 2011

new header

gua tukar header baru lagi ,
"ko bile nak study neh?asyik berblog jek ,belasah kang !"

"ya ampun ,sory2 ,ok fokus2! ,lagi satu minggu nak final exam ,ni last ni last "

"banyak arhh ko!"

"iye!"

ok ,nampaknya kali nih betul2 ,kalau tak naya aku ,dan ini header baru aku *jangan gelak ,aku terkam kang ,ok peace ,kalau sudi komen lar ,aku puji dalam hati nanti

18 comments:

asphaq said...

Comel. Jamban tu pun comel :P

Faziera said...

part yang keluar bunga2 tu yang tak tahan tu..haha tapi comel..^__^

影の嵐 said...

adakah itu? TENTACLES?? hahahaha..:D

Syahirah Suhaili said...

ehehe..unik..ape yang meliar tkluar dari jamban tuh? bunga ker? :P

iwan_dextrous said...

comel giler.hihihi

anieesshh said...

okay memang comel :D

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

nice! btw, gud luck 4 exam!

wan farah said...

comel lar jamban 2..

My MiRa said...

la.....seminggu je lagi??cepaT2 G STUDY...HAISH BUDK NIH NAK KENA NI...BU THE WAY HEADER LAWA LA HEHE

Azie Azra said...

jeles ngan header baru.cun!

Naddia said...

kalo jamban umah aku leh kluarkn bunge camtu aku tanak berak smpai bile2
kau GAME mereke yerk

tulisan jari tangan said...

comel..kli ni jamban ade bunge~
hehehe

~Dilazul~ said...

phewiitt..! mmg comel betul header baru tu. !

zazaw said...

handsome header baru kau
huahuahuahua

letak ah jambann cangkung2
wakaka

Hafzan Sarah said...

cool??muahaha

.::cintabungablogspot::. said...

jamban comel yang sememangnyer comel! ;)

.::cintabungablogspot::. said...

jamban comel yang sememangnyer comel! ;)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad said...

nice! btw, gud luck 4 exam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...