Sponsored by

Thursday, March 31, 2011

perhatian!!!!!!!! "contest Gambar paling sengal Jamban Comel ditutup!

perhatian kepada semua yang join contez Gambar paling sengal Jamban comel ,kontest ini akan ditutup pada hari ini ,iaitu 31 aribulan 3 2011 .Terima kasih diucapkan kepada anda - anda yang menyertai pertandingan ini ,semuanya "sengal -sengal " belaka ,susah nak diadili juri - juri yang ada.Pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ini ,tunggu juri - juri buat keputusan yang terbaik dulu dari pada 59 penyertaan "banyak sih ,pening aku".Tapi pada sesiapa yang masih ingin menghantar gambar ,gambar anda masih diterima ,tetapi gambar anda tidak akan diadili .Namun jangan risau ,penyertaan  anda akan dimasukkan ke dalam "blog list jamban".Thanks semua!! :) stay tune yawww .hehe.


p/s:exam pon dah abiss yeahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!~.

12 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam...Bw dari Bloglist BCRoom.net

59 keping gambar?fuuuhhh banyak2...aik Univ len baru start final exam...jamban dah habis dlu?...gudluck laa utk semua para peserta...

Entri Terbaru : ►Lawak : Video Budak Kembar Bersembang

b@w said...

aku masih lagi berusehe untuk melobi penyertaan aku..hahahaha

zikeryhassan said...

bagi aku menang bro. ahaha

DDCzone said...

sila undi saya --- saya dah ada 7 org like ---- hahahhaha

DDCzone said...

sila undi saya --- saya dah ada 7 org like ---- hahahhaha

DOVE... said...

wah,pak'kal aku tak pandai edit-edit gne pape software pun.
kalau tak,akulah org pertama yg menang.

ceh!
haha

The Lady & Mr Vampire said...

x kasi aku menang, aku hisao darah.. haha

amny said...

hoohoh..xsempat na join ^^

GemukCantik said...

cant wait for the winner! sapa la hok plg sengal heh? hehe

misS FEeza macho ! said...

ala tak tag pon bawu nak join :majuk ar cmneh sob sob *oke gedik :DD

fyy mokhtar said...

==' MALAS NAK KOMEN. BERABAD TUNGGU -_______________________-

The Lady & Mr Vampire said...

x kasi aku menang, aku hisao darah.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...