Sponsored by

Friday, April 1, 2011

ICA:Aku Seorang Super hero!!!


 ICA @ Ini Cerita Aku..


Ini cerita aku time masa kecik.Dulu mase kecik aku nakal giler .Nakal sampai mak aku pon pening dengan aku ,tapi nakal-nakal comel jek *perasan ,takde la buat bende jahat ,paling jahat pon penah curik mempelam jiran sebelah ,tu pon sebab terliur sangat hahaha .Tapi satu bende yang paling aku suke buat time kecik,,meniru aksi super hero .Ko cakap sape je,ultraman ,batman ,sume da jadi dah ,sampai sanggup korek duit tabung semata - mata nak beli baju power rangers beb.hoho.




Setiap masa pasti aku rasa aku ni super hero .Aku berani buat segala bende ,penah gaduh - gaduh ngan kawan - kawan time kecik semata- mata kononnya sape la paling hebat ecece.Sampai ayah aku pon pening ,"kecik - kecik dah nak jadi super hero besar nanti ,jadi super ape ntah ".haha.Namun ,satu hari tu ,time aku duk jalan - jalan bersiar mencarik awek comel ,tetibe aku....







tersadung sebiji batu "gedebak gedebuk " arghhh."bengong punye batu aku jerit dalam hati",maki maki aku dalam hati.

sebab sakit yang amat pada lutut aku time tuh ,ape lagi, aku nangis la kuat-kuat ,sambil - sambil tu dalam hati aku "cilakak punye batu ,cilakak ko camne boleh ade kat sini",aku jerit2 dalam hati lagi . *bese le budak - budak.




aku pon balik ke rumah dengan hati yang pilu sambil menahan sakit di badan akibat jatuh .Sampai je kat rumah ,aku terus ngadu kat ayah aku ,

"abah ,tadi man jatuh ,sakittt !!waaa" sambil tunjuk luka kecik kat aku punye lutut.Abah tenung muke aku dengan penuh kusyuk ,jap agi ,

"hahahaha,kata superhero ,kalau hero mane leh nangis wuuu !!"


arghhhhhh ,orang sakit nih !"owh deymm" jerit aku dalam hati..









tapi kerana kejadian itu ,ia tidak mematahkan niat aku untuk jadi super hero .....*time tu je la hehe



Sekian....
p/s:
disebabkan aku malas nak menaik banyak - banyak ,jadi aku buat doodle haha .Ari tu aku sembang ngan cik gadis pasal doodle,entry ade lukis cam best ,aku pon nak try gak la kot2 la jadi cam zack en ,"angan- angan " hak3..,jadi kalau aku malas ,aku doodle je la wahaha. *asal aku neh cam x betul plak ,derhh adios..

15 comments:

fyy mokhtar said...

wakakakkakaka. pasan. wkakakakaka. lawak lah. comel. :)))

DaK CoMoT said...

hahaha....super hero datang menyelamat!!haha comel ar doodle..comot kidnap tanpa credit boleh???haha larikkk!!!!!!

jaa64 said...

wahahahaha...nakal ko ek kecik2 =p

btw,teruskan lukis lagii..ada bakat..hehe :)

syaimz said...

cool giler cartoon!

Halusinasi said...

comellah...dyana dh malas nk lukis2 ni..hehe

ain revival said...

wahh..comell laa~

cess..dulu AR bercita2 nak jadi sailormoon..pernah amik hanger pastu hias ng bunga2 kononya nak jadikan tongkat sakti sailormoon tuh..kui3

i am S!L4H.. said...

mse kecik2 semue nk jd. tgok tu nk tgok ni nak. hahadehhhh.

Izyan Masri said...

ALA,TAK GENG LAH.YAN SUKA TIRU GAYA SHINCAN DAN ACTION KAMENG.BARU STYLE :D

misS FEeza macho ! said...

ni namenye superhero gediks :p

eh eh suka lah entri ada doodle tau
buat la banyk2 sye suka (:
kalu ta cye gi nengok blog doodal spe komentar tegar disitu :DD

*ketok pale jamban sebelum blah

~~larikk XD

Shairazi Saidin said...

HAHAHAHAHA! Giler comel doodles ko!!! SM FLUSH SATU! Miaow2.

cIk IRa NuR HeaRT said...

comel gilax! dh mcm adik ira time skunk...konon-konon ultraman gaia katenye! :P

eqyn asyiqin said...

HAHA , super hero cengeng. comel lahh XD

eqyn asyiqin said...

HAHA , super hero cengeng. comel lahh XD

jaa64 said...

wahahahaha...nakal ko ek kecik2 =p

btw,teruskan lukis lagii..ada bakat..hehe :)

i am S!L4H.. said...

mse kecik2 semue nk jd. tgok tu nk tgok ni nak. hahadehhhh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...