Sponsored by

Saturday, April 2, 2011

ICA- kantoi ngn awek




baik ini first time aku gune doodle buat video .Aku ambik masa tiga jam ,nak buat bende alah neh .Kalau korang suke video neh ,nak share pon boleh ,lagi la aku terharu giler .hehe ,saksikan kisah aku kantoi ngn awek haha ,takde la ,aku pon takde awek ,check it out..~


video

26 comments:

asmaroro said...

suka suka! comel sgt!

NuruL aTikah said...

like like. hahaa..
tak susah ke nk berdoodle?
klau eka doodle konpem senget benget mcm orgnye jgk. kahkahkah

zikeryhassan said...

yeke kau takde awek?

The Lady & Mr Vampire said...

haha..da tgk :P

wuit... ni ada cntest..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

xx join, aku belasah.. haha

conbellydiobeterisme said...

@asma ,thanks2 :D!


@atikah ,emm x tau la nak cakap susang ke senang ,atas minat gak ,kalau dah minat semua bende jadi senang :)


@zikeri ,iye ler aku single ,adehh *cam pomot plak ,ko nak ngorat aku ?eh kau jgan ,buang tebiat namanya tuh wakaka :P ,gurau jek

fyy mokhtar said...

jamban . ==' aku fall in love dengan doodle kaw :)

Shairazi Saidin said...

TAHNIAH!!! Wartawan dari Planet Marikh membuat liputan pasal blog anda! Sekarang, anda sudah popular di Planet Marikh! Sila terjah untuk mengetahui kebenarannya! HAHA.

TEKAN UNTUK BERLEPAS KE MARIKH>>>> http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/10-blogger-paling-seksi-in-review.html

SyedGraphiX said...

yang pempwan tu mcm sasuke je XD

apik pehe said...

hehe..apesal ko doodle garis comey lurus jer..haha

-aqmalazmi- said...

kahkahkah..kelakar doe

javanese DOVE ! said...

wey,JC phone ape tu?
iPhone ek?
ngehehe.

tapi comelll..suka suka!

bila blog bercerita said...

weee....someyll~~

Izyan Masri said...

SERIES COMEL! RASA MACAM KENA KIDNAP JE DOODLE TU XD

Meet Uncle Haire said...

pakai software apa neyh?

yaya_flanella said...

cayaa ah pakcik! :)

n!cK said...

besh..ngee~~~

Halusinasi said...

haha, setuju dgn syed...macam sasuke

rajin la ada masa nk wat video tu semua...^^

AISHA INANI said...

best + sempoi!
terbaikkk...

tp tulisan kecik2 sgt, payah nak paham, tp lagu mmebantu!!!

smart..

bella dela rosa said...

xomell

cik aufa faqihah said...

comel,..ringkas tapi nice

wah...best la suke :D

FATINHAWA said...

wow.best best

FATINHAWA said...

wow.best best

javanese DOVE ! said...

wey,JC phone ape tu?
iPhone ek?
ngehehe.

tapi comelll..suka suka!

conbellydiobeterisme said...

@asma ,thanks2 :D!


@atikah ,emm x tau la nak cakap susang ke senang ,atas minat gak ,kalau dah minat semua bende jadi senang :)


@zikeri ,iye ler aku single ,adehh *cam pomot plak ,ko nak ngorat aku ?eh kau jgan ,buang tebiat namanya tuh wakaka :P ,gurau jek

The Lady & Mr Vampire said...

haha..da tgk :P

wuit... ni ada cntest..

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/contest-kami-fotogenik.html

xx join, aku belasah.. haha

NuruL aTikah said...

like like. hahaa..
tak susah ke nk berdoodle?
klau eka doodle konpem senget benget mcm orgnye jgk. kahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...