Sponsored by

Tuesday, April 5, 2011

Pengumuman Pemenang kontest Gambar paling Sengal Jamban Comel

Salam semua ,pertama sekali aku ingin memohon maaf atas kelambatan aku untuk mengumumkan siapa pemenang kepada kontest gambar paling sengal kan hehe.Nak - nak si dik Fyka neh duk sibuk tanye siapa yang menang haha.Exited le tuh *jangan marah hahaha

Sebelum aku umumkan siapa pemenang ,pertama sekali aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi join baik muda atau baik yang dah berumur tetapi hati muda .Rumusan daripada semua gambar yang aku tengok ,ade yang guna gambar kawan mereka ,ade yang guna gambar adik beradik sendiri dan bahkan ade yang guna gambar suami mereka ."Terima kasih kak".Semua gambar bagi aku sengal-sengal tahap aku pon sendiri mengalir air mata time tengok sebab kelakar amat .Syabas diucapkan pada anda kerana menunjukkan kesengalan anda hehe.

Jadi tanpa aku lengahkan masa ,setengah diadili oleh lima juri yang berbeza ,"bukan aku sorang je ,kalau tak ,tak aci la haha" ,kami telah memilih beliau menjadi pemenang bagi kontest Gambar paling sengal .Beliau adelah ,jeng jeng jeng!









Banyak kriteria  yang diambil kira oleh juri - juri  bagi memilih penang ,dan agak memeningkan jugak nak pilih sebenarnya.Namun kami sepakat memilih along sebagai pemenang utama ,syabas diucapkan.Nanti JC akan hubungi anda untuk pemberian hadiah .


Bagi semua peserta yang telah join ,nnt aku akan letakkan kedalam " bloglist Jamban Comel ",skali lagi ,terima kasih diucapkan ,nnt akan diadakan kontest lagi ,hadiah lebih banyak akan ditawarkan .peace :)

17 comments:

ich bin che ya said...

sedey aku tak menang *tetiba... padahal! huhu

Dhia BellamiZam said...

ok mmg sengal..tahniah la ea :D

DDCzone said...

hahahhhaaha --- x sengal pun --- tp boleh lah ---kalau dia muncungkan bibir mesti sengal ---- tahniah2 --- along pakai tudung eh??... ohoho

aslann said...

dia kate "dalam beg ni ade kentut i taww~ "

...:i'm ezza haniza:.... said...

errr.aku tak menangg

fyy mokhtar said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~ sye kalah :( grrrrrr.

a!n n!a said...

hahaha... sengal2... :)

jaa64 said...

waaa...best2 :)

Halusinasi said...

reaksi mata dia sangat mahal^^

aJieM_iyMa said...

woowooottt!! beg mahal tuh!! tahniah kpd pemenang! :D *untung laaaa! HAHAHA.. ;D *

Nida said...

Salam..

akukah itu?? (sambil melompat-lompat)..

Terima kasih jutaan lemon buat Jamban Comel... dan terima kasih juga atas ucapan tahniah kalian....

(sambung melompat....)

Izyan Masri said...

SERIES SENGAL HABIS GAMBAR TU .HEBAKKK ! :D

GemukCantik said...

tiada pengalah, semua pemenang :D tahniah kakak!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wow congrats ! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wow congrats ! :D

Izyan Masri said...

SERIES SENGAL HABIS GAMBAR TU .HEBAKKK ! :D

aJieM_iyMa said...

woowooottt!! beg mahal tuh!! tahniah kpd pemenang! :D *untung laaaa! HAHAHA.. ;D *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...