Sponsored by

Tuesday, April 5, 2011

contest gambar vintage daripada KMS

Ok ,hari ini aku nak pomot satu contest yang best untuk korang semua join.Contest ni telah dianjurkan oleh abang aku sendiri ,jadi die suh aku pomot .Hadiah die lagi meriah kalau tak caya tengok poster ni


contest ni berlangsung selama 2 bulan ,nak tahu lebih detail die ,cuba layari:
facebook : kms Couture
blog :kms KL

jadi kepada sesiapa yang berminat bleh la join :) ,feel free to spread this


p/s:amacam poster tu ,cun tak ;p

6 comments:

Chegu Zubir said...

pergh...hebat tuh hadiah nyer....hehehee

jom baca
.: KRONOLOGI ZAMAN YANG WAJIB DIFAHAMI OLEH UMAT ISLAM KINI :.

javanese DOVE ! said...

WAH, JC!!!

MAKCIK KAYO KALAU MENANG NI!

eceh,join pon belum...
:)

Salwani Zolkpli said...

la..selalu beli baju kt KMS ni dulu..time tgh byk duit..haha

fyy mokhtar said...

wah~~ ta nak join. wek <lariiiiiiiiiii

Salwani Zolkpli said...

la..selalu beli baju kt KMS ni dulu..time tgh byk duit..haha

Chegu Zubir said...

pergh...hebat tuh hadiah nyer....hehehee

jom baca
.: KRONOLOGI ZAMAN YANG WAJIB DIFAHAMI OLEH UMAT ISLAM KINI :.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...