Sponsored by

Thursday, April 7, 2011

"CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"




Salam ,ni contest yang telah dianjurkan oleh brader keyrul ,ngan leen .Sebab die dah tag aku kat Sb ,aku plak lama tak masuk mana - mana contest ,baik sape berminat klik banner neh 




Ni kira janggut lawan muncung la sape menang ,haha ,cam klakar plak ,ok ni gambar yang aku letak ,tak bape nak macho ,asal ade janggut ,aku tak pandai nak bergaya sangat ,layang sudeyhh *oi jangan gelak





Tengok ade janggut ngan misai skali kan?haha ,selekeh plak ,ni time aku malas bercukur ,arhh lantak la.


"bagi aku lelaki yang ade janggut menyerlahkan kemachoaan dalam diri ,lagipun biasanya lelaki yang ade janggut neh kelihatan matang ,dengan kata lain nampak
lebih dewasa berbanding lelaki tanpa janggut ".

ok itu pendapat aku ,apa-apa pon layan~ zazzz

p/s;tak mengharap menang pon ,kalau menang ok gak hak3

17 comments:

mr delirium said...

cun..abamimamhotttt..hahhaa

aslann said...

kacaknyaaaaaa!!

conbellydiobeterisme said...

asal ,laki je komen haha ,*cuak ,siot korang ish ,aku tgh malu beb

wan farah said...

meh pompuan lak nk komen...

macho...lebih dewasa berbanding tanpa janggut....ahhahhahahah

AimiBakar said...

Janggut sgt cun :)

kucarkacir said...

Bela janggut tanpa ada misai adalah Sunnah Nabi SAW

Lelaki yang bermisai sahaja lebih dikenali sebagai kaum Nasrani

Bela misai dan janggut sekaligus adalah amalan Yahudi

Lelaki tak ada bulu = pondan ! haha

amik dari blog org =.=
hohoo

aiex sepet said...

eh2 encemnyeh~

Anis anak wong said...

ouch ! awak encem laa ! hahahaha

arep_lockermonth said...

wah wah!! gud luck nanti..

yaya_flanella said...

lelaki berjanggut ciput itu comel dongg

Faziera said...

gud luck!! ^__^


jom terjah: Update yang sedikit lambat untuk anugerah bintang popular =)

[k]o{q}i[n] said...

gud luck dude..!

ecah said...

okei love it..

sueRAFE said...

neeeee, tiutnyeeeee

sueRAFE said...

neeeee, tiutnyeeeee

[k]o{q}i[n] said...

gud luck dude..!

arep_lockermonth said...

wah wah!! gud luck nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...