Sponsored by

Wednesday, July 20, 2011

putar belit

Pernah satu ketika ,aku jumpe satu orang  ni yang suka putar belit.

"^%^$^@!**&(!@  ka? "
"bukan putar belit cam ane la! ,putar belit cakap lain  macam lar!"
 

Mula - mula ,die cakap pasal kawan sorang ni , yang die tak suka itu ini ,pastu duk sembang macam - macam yang ini tak sempurna la ,yang itu tak sempurna la ,tambahan pula ,siap cakap kawan tikam belakang .

Lepas tu pulak ,bila orang yang dimakinya itu buat bende yang dia suka ,amboi ,bukan main puji lagi itu ini ,bagai semua benda yang dikatanya tiada cacat celanya , "eh bagus la dia neh ,macam ni la kawan,suka betul aku! ".Namun ,sebelum ini bukan main duk canang sana sini ,membuat provokasi yang tak benar tentang kawan sorang neh .Ape jadah betul orang camni !.Tapi ,
"nobodies perfect yep,kalau buat salah ,apa salahnya buang ego mintak maaf ,bukan susah pon :)"

"tak tetap pendirian ,lain cakap lain buat" .

manusia ,setiap orang bukan sama ,mesti nak berubah - ubah


p/s:banyak betul monolog dalaman aku .hak3

12 comments:

nurul diana said...

hahaha , fikiran brmasalah . tu putar belittt

SyazwanSarawak said...

aku pun tak paham orang camtu ~_~

Encik JI said...

manusia. mmgla.

mcm2 prngai. haha

khairiyah said...

dia ada gangguan emosi..kemungkinan boleh jadi gila..har har har

[k]o{q}i[n] said...

bila jamban berbicara...huhuhu

ishiko said...

mcm keling la kan..

Jamban Comel said...

@diana haha mungkin kot ade masalah en :)

syazwan;memang susah nak faham kalau orang macam tu

Encik Ji;tu la macam2 perangai yang ok takpe ,pelik2 tu lain sket hak3

khairiyah ;mungkin dah tak lama la tu hehe

koqin ; tu la aku dah lama tak berbicaya :)

AesyaZealous said...

putar alam itu orang :D

Halusinasi said...

pernah jumpa org mcm ni, rasa nak puter belit kepala dia...

Urban or Disaster
Jom tengok koleksi baju-baju cantik!
Anime dan filem best!

UNA budak BAEQ said...

kannn .
nak kata keling kang marah org keling dpt geng camtuh . lagi2 kalao dpt member camtuh . sure tak senang hidup kat dunia . hurr

oja_alia said...

BIASE la dude....kadang2 org cmni mcm nak ketuk ngn kuali jeekk..

shafinaz (: said...

Baru jumpa tadi org macamni . Aiyoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...