Sponsored by

Wednesday, July 20, 2011

no more sad song by H&D -cimb jamm contest-



kalau anda rasa best giler lagu nih ,baik anda vote kat sini cari lagu "no more sad song ",sayang la kalau anda tak vote ,sebab they are the best ! :) ,aku pon dah vote banyak2! hehe,suara mamat ni sedap en?cair kang hak3 :)


nah kau aku siap lukis lagi kowt2 ade yang tak reti en hak3 ,ok hariz aku da pomot kaw2 hak3 ,ingat janji kite ek ,hehe ,takde la aku gurau jek :)

4 comments:

blog-tips-kurus said...

harus ku dengar dengan kadar segera ni.. :-)

ENCIK TIKUS said...

video aku tak boleh tengok.. sedih tak ? wuwuwuwuwuw

vampire and his lady said...

biasa je. #okbai

sue nawi said...

gmbr2 yg dasyat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...