Sponsored by

Thursday, November 10, 2011

new header 2011

Kali ni aku nak tukar mood ,kalau perasan header sebelum ni agak simple dan biasa jep.Jadi adanya sedikit masa yang terluang ,aku cipta lagi satu header ,sebab header sebelum ni dah nak setahun tak tukar .Biasanya setiap tahun pasti aku akan buat perubahan pada blog ni ,ubah selera sket kadang - kadang ,tak la bosan sangat kan?,haha. Jadi ini lah hasil usaha aku satu jam setengah,





sedikit diskripsi tentang header ini ,nape aku design camtuh hehe:

gambar muka: gambaran kepada "comel"
logo jamban : menyerlahkan lagi "jamban"
tulisan tepi kepala : kandungan yang ada dalam blog ini

moto jugak aku tambah sket "don't forget to flush" .
So ,apa pendapat korang ,ok dak? ,komen di alu alu kan ,atau sebarang cadangan bleh jek komen kat aku ,ok.Jasa anda amat dihargai .Aku cuba improve blog ni dari masa ke semasa haha.

p/s;kalau nak usha header sebelum ni ,klik sini

12 comments:

Gadish Lollipop said...

Hahaha . awesome ah header baru anda ! :D

I K A :) said...

header encik JC awesome :)

Meow Meow said...

smart jamban !

shiki said...

wuwww~! sugoii~ XDD

Eein Azryn said...

"don't forget to flush"

moto yang sangat berguna. haha.

IFA Athirah said...

itu muka ko ke?sbb ak rse mcm lain je..haha

si ngokngek said...

woh!!comel sampai terkejut beruk sepilok..gilah mata besaq..haha

style..cute..cute..cute
:))

kalau letak muka aku lg comel..derm!!larikkk

onie said...

setai gila yoppppp,onie suka .... okay jokpan retis je sanggup aku kasi,no komen,hahaha..memang onie sukak :)

Amoychanteks said...

unik :)

Jamban Comel said...

tengs to all yang komen ,akan revolve sedikit demi sedikit :)

hafiz hafizol said...

lawa doe.. haha.. watkat aku satu!!

the sun daily said...

hope u will peace...visit my website the-sun-daily.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...