Sponsored by

Saturday, May 14, 2011

selamat hari ibu dan guru

salam ,
baik setelah sekian lama aku tak update,hari ni tergerak hati jugak nak update sempene hari ibu dan hari guru.Aku harap tak ketinggalan untuk aku nak buat entri ni ya ,sebab aku usha blog lain sume dah update .Yela ,"bloggers" mesti kene up to date en? hak3.

Dengan itu ,aku dengan rendah diri ingin mengucapkan

"Selamat Hari Ibu dan Selamat Hari Guru di seluruh dunia."

Kedua - dua insan ini memainkan peranan penting dalam mencorak masa depan kita selain bapa kita ,jasa mereka tidak dapat diganti dan akan dikenang sampai bila-bila .

sempena hari ibu aku hadiahkan something yang special buat mama aku ,ni gambar beliau siap posing dengan hadiah hehe


sebelum bawak balik umah ,pose dulu kat kedai haha,caya kan hadiah aku ?one day i will ....insyaallah


"I remember my mother's prayers and they have always followed me. They have clung to me all my life." Abraham Lincoln

"love ya mama " ..by your lovely son.

p/s:aku dah pindah umah sewa ,tunggu nak pasang wifi baru bleh update laju-laju haha.

17 comments:

Nadia Zuhaida said...

yay ! first ! *tibatiba

zikeryhassan said...

aku nak gak kete sebijik

d_LA said...

pergh!! kereta itu sunggug menggoda..selamat hari belia..

@taufiqhelios said...

wow!!!!!! ternganga

fyy mokhtar said...

selamat semuanyaaaaaaaaaa :)

anah samsudin said...

tudiaaa hadiiah..masyuk..haha XD
best la jadi mak dia..kui3

Jamban Comel said...

@nadia ,hehe suke la tu suke la tu~ hak3

Jamban Comel said...

@zikery ,ko jadi mak aku dapat la ;p

Jamban Comel said...

d_La selamat hari belia juga :)

Jamban Comel said...

@TH sila tutup mulut anda air liur meleleh hehe

Jamban Comel said...

fyyka ,selamat semua?ape tuh?

Jamban Comel said...

@anah ,tq hehe :)

Fakhrul1409 said...

1st: slmt ari guru :)

2nd: aku lagi suke nissan 350Z..compact..mntap..padat..

Farhan Zulhusmi said...

love our mom to..
betul tu tanpa mereka siapalah kita...emmm

Fakhrul1409 said...

1st: slmt ari guru :)

2nd: aku lagi suke nissan 350Z..compact..mntap..padat..

anah samsudin said...

tudiaaa hadiiah..masyuk..haha XD
best la jadi mak dia..kui3

zikeryhassan said...

aku nak gak kete sebijik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...